joi, 28 martie, 2024

SCANDALOS! Un POLITIST din Iasi este acuzat ca ar fi sarutat si mangaiat o minora chiar in dormitorul sau! Detaliile sunt INCENDIARE! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un politist din Iasi este acuzat de doi parinti ca ar fi incercat sa faca sex cu o minora • Dupa ce ar fi sarutat-o pe gat si pe buze, ar fi incercat sa o dezbrace si a mangaiat-o • Acum pe numele politistului a fost intocmit un dosar penal si risca sa-si piarda slujba • Parerile sunt impartite, iar in timp ce unii cred ca totul pare a fi o inscenare, altii cred ca totul este cat se poate de real • Rudele copilei spun ca vor merge pana in panzele albe pentru dreptate si sustin ca politistul este in stare de multe

Inca un scandal monstru are ca personaj principal un politist. Dupa scandalul abia iscat in capitala legat de politistul pedofil, iata ca la Iasi parintii unei adolescente arunca cu acuzatii grave catre un al om de-al legii. Ajutorul sefului de post din comuna Gorban este acuzat ca ar fi vrut sa intretina relatii sexuale cu o minora de 16 ani. Parintii fetei spun ca politistul a sarutat-o pe urechi, pe gat si ar fi aruncat-o pe un pat.

Povestea incepe in urma cu mai multi ani, cand fata s-a atasat de familia politistului. Familia Popovici sta la cativa metri de familia politistului acuzat. Inca de mica, fata, acum devenita victima dupa cum sustine chiar ea, ar fi lucrat in familia politistului.

Ea o ajuta pe nevasta omului legii atat in gospodarie, cat si in magazinul pe care il detine. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca intr-o zi politistul Dan Gabriel Enache sa-i faca avansuri minorei. Desigur, intreaga situatie este sub semnul intrebarii, avand in vedere ca exista doar declaratiile fetei si ale politistului, fara martori si fara imagini de pe camerele de supraveghere.

"Merg pana in panzele albe"

Tatal adolescentei spune ca va merge pana in panzele albe dupa dreptate. "Fiica mea a fost la munca la politistul Enache Dan Gabriel si in jurul orei 10:30 – 11:00, ieri, a chemat-o in dormitor sa discute cu el, dar nu i-a zis ce si cand. A inceput discutia… I-a zis da-mi un pupic. Dupa ce i-a spus asta, fata i-a zis ca nu. El atunci a inceput, a sarutat-o pe ureche, pe gat, pe obraz, pe gurita si fata il respingea. Pe urma el a inceput sa o descheie la vesta si a impins-o pe pat. Dupa aceea i-a pus mana pe abdomen, iar fata atunci s-a ridicat de pe pat fortat si a plecat acasa", a spus tatal adolescentei. Barbatul spune ca are incredere in fata lui.

"Fata nu ar avea de ce sa minta. Ea cand a venit acasa mi-a spus ca a tras de ea. Pana acum nu mi-a mai spus asa ceva. Nu cred ca a mai incercat cu ea politistul, cu toate ca prin sat se aud multe", a completat barbatul.

Cand sotia nu-i acasa…

Politistul ar fi incercat sa o determine pe copila sa intretina cu el relatii sexuale in timp ce sotia acestuia era plecata la Iasi la cumparaturi. "Sotia politistului era plecata la Iasi. Au un magazin in curte, iar fata ii mai ajuta… Cand a plecat sotia politistului de acasa, a rugat-o pe fata sa scoata rufele din masina de spalat, iar mai apoi sa le puna la uscat. Atunci politistul i-a spus sa mearga in dormitor sa-i spuna ceva", a completat tatal fetei.  

Parintele a mers ieri-dimineata la postul de politie Raducaneni si a depus o plangere impotriva politistului. "Am depus plangere, fata a povestit totul… exact cum s-a intamplat. Politistul nu recunoaste nimic… era de asteptat. Sa raspunda pentru ce a facut. Nu se poate ca un politist sa traga de o fata de 16 ani", a declarat tatal minorei. Copila a fost dusa la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru a se stabili daca exista sau nu urmele unui abuz.

Dosarul politistului a ajuns la Parchet

Intreaga situatie a ajuns la urechile procurorilor de la Parchetul de pe Langa Tribunalul Raducaneni. Atat omul legii, cat si copila au fost audiati ore in sir la Postul de Politie din Raducaneni sub coordonarea procurorului de caz. Alte trei adolescente au fost chemate la audieri, pentru ca ar fi stiut prin ce a trecut copila.

Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane din sat. Unele sunt de partea politistului, iar altele nu. "Prin sat se aude, dar nu stiu ce sa spun. Eu nu cred ca s-a intamplat asa ceva… Chiar nu cred", a spus un localnic.

Pe de alta parte unii cred ca totul este posibil. "Dumnezeu stie ce e in casa lor. O fi tras de ea daca o ramas singur cu ea… Daca este vinovat, sa plateasca… Nu este normal sa se intample asa ceva", a completat alt localnic. Ieri reporterii au discutat si cu mama fetei. Aceasta spune ca fata este foarte speriata si marcata de incident. "Fata plange, ii este foarte frica. Mi-a spus ca ii pare rau ca a discutat cu tatal ei despre asta. Este un copil, nu stie ce inseamna asta…", a spus mama fetei.

Are pile?

Familia adolescentei spune ca politistul va scapa probabil basma curata. "El s-a laudat ca are pile si ca oricum nu-i face nimeni nimic. A mai avut belele pe cap, dar a scapat mereu. Acum macar speram sa fie pedepsit pentru ce a facut", a declarat Catalin Popovici, tatal fetei. Politistul Dan Gabriel Enache a lucrat o vreme la Politia de Frontiera, iar mai apoi, din anul 2011, lucreaza la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI vor continua in editiile viitoare sa va ofere informatii despre acest subiect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img