sâmbătă, 27 aprilie, 2024

SCANDALOS: Vodafone scumpeste facturile. Vezi cum poti renunta la contract

Distribuie:

Publicat:

Operatorul de telefonie Vodafone va creste facturile. Decizia companiei a fost pusa pe seama scumpirii costurilor legate de operatiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicatii. Clientii care nu sunt de acord cu aceasta majorare vor putea sa renunte la contracte. Astfel, acestia isi pot rezilia contractul in cazul in care sunt nemulumiti cu majorarea facturilor. 

”In contextul cresterii majoritatii costurilor legate de operatiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicatii,te informam ca incepand cu 8 mai 2019 pretul pachetului de servicii aferent acestui numar va creste cu 1 eur TVA inclus”, se arata intr-un mesaj trimis de Vodafone catre abonati.

”Daca nu esti de acord cu aceasta modificare, poti denunta unilateral contractul de servicii, in termen de 30 de zile de la primirea acestei notificari, fara plata vreunor penalitati sau despagubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire, trimisa catre Vodafone Romania, Strada Barbu Vacarescu 201, Bucuresti 020276”, au mai precizat reprezentantii companiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img