joi, 18 aprilie, 2024

Scandalul dintre Vladimir Gaitan si Tudor Chirila a escaladat! De ce refuza cei doi sa se intalneasca?

Distribuie:

Publicat:

In varsta de 72 de ani, celebrul actor nu vrea sa mai auda de Tudor Chirila, dupa ce intre ei a pornit un conflict la distanta. Potrivit celor de la Libertatea, Vladimir Gaitan ar fi un sustinator al actualei puteri, in timp ce despre solistul trupei Vama se stie ca face parte din grupul #rezist si ca a protestat de mai multe ori impotriva politicienilor din tara noastra.

Apartenenta politica se pare ca i-a facut pe cei doi sa se razboiasca de la distanta, iar atunci cand in presa a aparut informatia ca Tudor Chirila i-a dat o palma, in plina strada, unui barbat care i-a jignit familia, Vladimir Gaitan a spus despre artist ca este un tip violent si agresiv.

Din cauza celor spuse de Vladimir Gaitan, fiica lui, Gloria, a fost atacata verbal de mai multi sustinatori ai lui Tudor Chirila, astfel ca Vladimir Gaitan le-a spus prietenilor ca refuza sa-l mai vada vreodata pe Tudor Chirila, deoarece intre ei ar putea porni un scandal foarte mare.

 Mai mult decat atat, Vladimir Gaitan ar fi afirmat ca, daca va fi pus in situatia de a juca pe aceeasi scena cu Tudor Chirila, care este si actor, nu doar cantaret, va refuza rolul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img