vineri, 29 martie, 2024

Scandalul momentului in showbiz! Andra, umilita total: “Ce am ras de tine”

Distribuie:

Publicat:

Andra Maruta este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, atat pentru cariera ei, cat si pentru familia frumoasa pe care o are impreuna cu Catalin Maruta si cei doi copii, David si Eva. Desi se bucura de aprecierea a milioane de fani, cantareata nu este ocolita de carcotasi si comentarii rautacioase.

Recent, Andra a postat o imagine pe retelele de socializare, iar printre numeroasele mesaje de complimente pentru modul in care arata, dar si pentru ca mereu ii surprinde cu aparitii care mai de care inedite, o internauta i-a scris un comentariu rautacios. Stilul vestimentar nu poate fi pe placul tuturor fanilor de fiecare data, iar acum, o pereche de pantaloni a deranjat pe una dintre prietenele virtuale. „Andra ce am ras de tine cu pantalonii evazati” i-a scris internauta, insa vedeta nu a bagat de seama comentariul rautacios si i-a raspuns.

Andra, primele declaratii sincere despre operatiile estetice

Au trecut 18 ani de cand Andra s-a lansat pe scena muzicii romanesti, iar pe atunci ea avea parul foarte lung, roscat si purta o carare pe mijloc. In primul sau videoclip pentru piesa “In noapte ma trezesc”, artista avea un machiaj simplu si, desi parea mai matura, nimeni nu se gandea ca avea doar 14 ani.

“Nu-mi vine sa cred cat timp a trecut. Imi aduc aminte ce mult imi doream sa iasa bine, sa placa oamenilor. Si eram nesigura, adica stiam sa cant, dar nu intelegeam prea bine cum ar trebui sa arate un videoclip. Am facut ce mi-a zis regizorul si cand am vazut rezultatul mi-a placut. Pentru acea perioada, mi s-a parut un clip reusit si am tinut pumnii stransi sa prinda piesa si clipul”, a declarat cantareata pentru revista VIVA!.

Intrebata despre secretele frumusetii sale, Andra a dezvaluit ca foloseste produse cosmetice de calitate si sa este foarte recunoscatoare pentru ceea ce a primit de la Mama Natura. In legatura cu operatiile estetice, sotia lui Catalin Maruta nici nu vrea sa auda de ele, pentru ca se teme de ace si bisturiu. Totusi, nu exclude ca pe viitor, dupa ce va schimba iar prefixul sa apeleze la interventii non-chirurgicale.

“Pai, cum ai spus si tu, am avut noroc ca Mama Natura sa tina cu mine, nu m-am schimbat mult si nu am simtit deci nevoia sa fac mici ajustari. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajuta si ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o interventie sau injectii ca sa ma simt mai bine cand ma uit in oglinda, insa nu stiu cum as trece peste frica mea de ace si bisturiu. Sunt ingrozita de ele. Ar trebui sa fiu foarte, foarte motivata sa ma las pe mainile unui medic”, a mai marturisit talentata artista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img