miercuri, 24 aprilie, 2024

Scapa de negi cu un simplu ingredient, pe care il gasesti chiar la tine in bucatarie

Distribuie:

Publicat:

Negii sunt neplacuti, uneori durerosi si reprezinta o excrescenta a pielii. Se pot observa adesea in cazul persoanelor mai in varsta, aparand adesa in zone unde tesutul a fost afectat in prealabil de ceva.

Negii sunt, dupa cum explica medicii, tumori mici, benigne. Stiinta nu ne explica insa motivul aparitiei lor, punandu-se accent pe genele din familie si pe obezitate.

Pentru a scapa in mod natural de aceste neplaceri, puteti incerca un tratament natural, cu un simplu ingredient. Aveti nevoie de otet de mere. Acesta este considerat un remediu pentru numeroase afectiuni, printre care si aceasta.

Curatati pielea in prealabil, daca este posibil, chiar lasati negul in apa timp de 15 minute sau tineti o compresa cu apa. Stergeti zona cu prosopul. Folosind o discheta demachianta, inmuiati-o in otet si scurgeti bine excesul de lichid. Puneti bucata de vata peste neg si asigurati-o cu un leucoplast.

Lasati sa actioneze timp de 15 minute si apoi clatiti. Repetati procedura de trei ori pe zi, timp de o saptamana. Negul se va inchide la culoare, formand o crusta, apoi se va suca si va cadea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img