News Flash:

Scapi de celulita daca stimulezi aceste puncte

9 Mai 2015
2292 Vizualizari | 0 Comentarii
Celulita este prezenta la 90 % dintre femei si in foarte mica masura la unii barbati. Tratamentul celulitei este foarte anevoios, pe primul plan fiind depistarea si tratarea cauzelor care au produs-o . Deosebit de eficace este si tratamentul local, care consta in masaje energice, electroterapie, aplicatii calde de parafina sau namol etc.

De asemenea, putem folosi si presopunctura. Fiecare localizare a celulitei isi are punctele sale speciale. Iata ce puncte trebuie stimulate pentru a scapa de celulita:

1. Pentru celulita feselor se maseaza cele 3 puncte situate de o parte si de alta a osului sacru.

2. Pentru celulita soldurilor se maseaza punctele situate pe fata externa a soldurilor, putin deasupra regiunilor celor mai proeminente.

3. Pentru celulita coapselor se maseaza punctele situate in centrul fetelor anterioare si posterioare ale coapselor; mai exact, pe partea din fata a coapsei, punctul este situat la mijlocul distantei dintre genunchi si regiunea inghinala, iar pe partea din spate a coapsei, punctul este localizat la mijloc, intre genunchi si cuta fesei.

4. Pentru celulita genunchilor se maseaza punctele cunoscute sub numele de "Izvorul din podisul extern", situate in scobiturile de sub genunchi, pe fetele externe ale gambelor, in locul de intalnire al celor 2 oase: tibia si peroneul.
Aceste puncte trebuie presate prin miscari circulare, fiecare aproximativ 10 secunde, de 2-3 ori pe zi.

celulita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012629 (s)