joi, 25 aprilie, 2024

Scarlett Johansson a ajuns la politie din cauza paparazzilor si cameramanilor

Distribuie:

Publicat:

Cel mai bine platita actrita din lume face greu fata celebritatii. Scarlett Johansson a fost nevoita sa se refugieze in sediul politiei din Hollywood, dupa ce era sa fie luata pe sus de paparazzi si cameramani.

Scarlett Johansson (34 de ani) e urmarita de o suta de cameramani si atunci cand merge la o emisiune live. S-a intamplat luni seara, cand actrita a fost invitata sa vorbeasca despre filmul Avengers: Engame in show-ul lui Jimmy Kimmel. 

La iesire, Scarlett Johansson a fost incoltita de paparazzi si cameramani, care au vrut sa o fotografieze si sa o filmeze. Pentru a o proteja, oamenii din staff-ul sau au fost nevoiti sa o adaposteasca in sediul politiei din Hollywood, Los Angeles, scrie abc7.com.

Un purtator de cuvant al LAPD a confirmat ca Scarlett Johansson a fost adusa la politie dupa ce a fost imbrancita de o multime de jurnalisti care voiau sa-i smulga cateva cuvinte. 

Actrita nu a fost ranita si nu a depus plangere in urma incidentului de luni seara. Oamenii legii au escortat-o, la plecare, pentru a scapa de multimea de cameramani.

In aceeasi emisiune a fost si Chris Hemsworth (Thor), dar el nu a avut parte de acelasi „tratament”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img