sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scenariu EXPLOZIV! “Agentul” Mihai Tudose s-ar fi intalnit cu Gabriel Oprea

Distribuie:

Publicat:

In plin scandal si la un pas de declansarea unei crize politice de amploare, ies la iveala dezvaluiri care zguduie intreaga scena politica. Jurnalistii de la National sustin ca “tabara Mihai Tudose” n-a stat cu mainile-n san si a pus in aplicare o ofensiva. Totul ar fi fost pus la cale la o intalnire secreta, la care ar fi participat si un personaj neasteptat: fostul vicepremier Gabriel Oprea. “(…)La intalnirea de taina, care s-a intins tarziu in noapte, printre oamenii din jurul premierului si-a facut aparitia si Gabriel Oprea! Prezenta care ar putea duce la o „radicalizare” a pozitiilor celor doua grupari, mai ales ca episodul „Sufrageriei” se poate astfel repeta.”, scrie jurnalistul Catalin Tache.

Jurnalistul sustine ca Oprea nu ar forta, astfel, o revenire in scena politica din cauza problemelor pe care acesta le are inca in justitie, ci ar fi fost un “reprezentant incognito al edilului general al Capitalei”.
“Este insa  greu de crezut ca fostul vicepremier, la problemele pe care le are inca in Justitie, ar forta o revenire personala in prim-planul vietii politice, lucru dovedit si de discretia in care a incercat sa invaluie participarea  sa la intalnirea cu „gasca” Tudose. In schimb, cum legaturile „ombilicale” ale generalului Oprea cu familia Firea – Pandele nu au fost inca taiate, s-ar putea foarte bine ca rolul fostului vicepremier sa fi fost cel al unui reprezentant incognito al edilului general al Capitalei.”, conchide Tache.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img