vineri, 19 aprilie, 2024

Scene halucinante in Gara Vaslui : o falsa maicuta impinge un om pe calea ferata – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 

Luni, 22 iulie, la ora 14.30, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că două femei, de 46, respectiv 69 de ani, au împins o femeie de 35 de ani, care se plimba cu fiul minor pe strada Republicii.

 

Două echipaje din cadrul Politiei Municipiului Vaslui s-au deplasat în zona gării CFR, au interceptat și identificat cele două femei, după care le-au condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde au fost audiate.

 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, una dintre femei fiind sancționată contravențional la Legea 61/1991.

 

În cursul zilei de marti, 23 iulie, in urma unei postări apărute pe o rețea de socializare, polițiștii de la transporturi feroviare Vaslui s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

În acea postare era prezentat un incident petrecut în cursul zilei de ieri, pe peronul gării CFR Vaslui,la ora 20.00, context în care una dintre cele două femei sus menționate a împins un bărbat pe linia de cale ferată.

 

Bărbatul a fost identificat și audiat în cursul zilei de marti, declarând că nu dorește să depună plângere prealabilă.

În ambele cauze penale sunt continuate cercetările. (Cele doua nu figurează ca fiind măicuțe).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img