vineri, 29 martie, 2024

Scene halucinante! Preot surprins in masina cu un enorias dezbracat si legat de scaun: “Nu am facut nimic rau, doar ne…”

Distribuie:

Publicat:

Un pastor a fost surprins in masina personala cu un tanar dezbracatsi legat de scaunul din fata. Slujitorul Domnului a avut o explicatie halucinanta pentru modul in care a fost surprins.

“Il consiliam pe acest tanar care se confrunta cu consumul de droguri. Stiu ca pare ciudat, dar asta este situatia, ok?! Chiar atunci a oprit politia si ne-a surprins, facand diferite presupuneri” a declarat pastoral George Gregory, liderul Bisericii Comunitatii Crestine din Pennsylvania.

Barbatul nu a negat ca tanarul s-a dezbracat voluntar, adaugand ca I s-a propus chiar sa intretina relatii sexuale, insa a refuzat vehement. Preotul, insa, a refuzat sa spuna cum a fost contactat de barbatul cu care a fost surprins in masina.

Politia a ajuns la fata locului, dupa ce un vecin a anuntat ca este martorul unei scene halucinante, petrecuta in masina din fata casei sale. Ba mai mult, barbatul a declarat ca, la un moment dat, l-a vazut pe pastor iesind din masina complet dezbracat.

“Nu am nimic de ascuns. Nu am facut nimic rau, doar ne jucam. Il cunosc de ani de zile si am grija de el”, a mai adaugat liderul comunitatii religioase.

Confruntat de jurnalisti, George Gregory a declarat cu nonsalanta ca singurul motiv pentru care politistii “l-au deranjat” este ca au crezut ca cineva lesinase in masina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img