joi, 28 martie, 2024

Scene halucinante! Tanar luat intentionat pe capota pentru ca traversa prea incet – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Incident deosebit de grav in Capitala, unde un sofer l-a luat intentionat pe capota pe un tanar care traversa pe ”zebra”. Politia a facut dosar penal pentru tentativa de omor. 

UPDATE Soferul suspectat in acest caz a fost identificat si dus la audieri in aceasta dimineata.

In filmare se vede cum un tanar – aflat pe trecerea de pietoni, langa Patriarhie – sta in fata unei masini si pare ca i se adreseaza soferului. Acesta a pus autoturismul in miscare si l-a dus pe capota pe tanarul in cauza, minor, din cate se pare.

In acest timp, martorii incidentului striga ingroziti la sofer, care, la un moment dat, coboara sa verifice, probabil, daca masina este intacta.

Cand oamenii care au asistat la scena l-au intrebat de ce a facut asta, soferul a raspuns: ”nu ai vazut ca statea in fata masinii?”.

Se pare ca incidentul a pornit de la faptul ca tanarul traversa prea incet strada, iar soferul i-ar fi adresat cuvinte injurioase. Suparat, tanarul a vrut sa-i dea o lectie si s-a oprit in fata masinii, lipindu-si mainile de capota.

Politia Capitalei a facut urmatoarele precizari: ”Ieri, 2 mai 2018, la Sectia 14 Politie s-a prezentat un tanar de 17 ani, care a reclamat ca in jurul orelor amiezii, in timp ce se afla in zona str. Principatele Unite, sector 4, angajat in traversare pe trecerea de pietoni, a avut un conflict verbal cu un conducator auto, iar acesta din urma l-a impins cu partea din fata a autoturismului, pe o distanta de cativa metri.

Cauza a fost preluata in cercetare de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice. Au fost desfasurate multiple activitati din sfera procesual penala, ce vor continua si pe parcursul zilei de astazi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img