vineri, 29 martie, 2024

SCENE INCREDIBILE cu un senator: Prins cu viteza, i-a mintit pe politisti ca are CORONAVIRUS

Distribuie:

Publicat:

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna. Ca să scape basma curată, parlamentarul i-a mințit pe agenți că are coronavirus și că se duce la spital.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție rutieră, aflat în timpul serviciului pe DN 12, au oprit pentru control autoturismul marca Audi, întrucât depășise viteza legală admisă pe acel sector de drum.

Șoferul a deschis geamul și a declarat că merge la București deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19. Agentul de poliție a păstrat o distanță de aproximativ 2 metri față de autoturism. Agentul era echipat cu mască și mănuși, iar după momentul luării măsurilor legale, ambii agenții s-u dezinfectat și și-au schimbat echipamentul de protecție.

A fost anunțat medicul unității care a legătura cu DSP-ul și, în urma verificărilor s-a constatat ca Tanczos Barna nu a fost testat pentru COVID 19.

Acesta este senator de Harghita și a afirmat ca a fost la un eveniment împreună cu senatorul de Constanța, depistat pozitiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img