News Flash:

Scene ireale surprinse la concertul lui Abi Talent. Tânărul a scuipat și a lovit cu microfonul un fan

9 August 2022
711 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 09T065541 183

Scene de-a dreptul ireale au fost surprinse seara trecută la un concert pe care Abi Talent l-a susținut la Bacău. Momentele tensionate și revoltătoare au fost surprinse de către petrecăreții din primele rânduri, care ulterior au urcat imaginile pe platforma TikTok, acolo unde toate au devenit reale.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Abi Talent să recurgă la un astfel de gest chiar în timpul concertului pe care îl susține, deși toată lumea știe că tânărul este o personalitate foarte vulcanică și cântă despre acest lucru și în piesele sale.

Scene ireale surprinse la concertul lui Abi Talent

În partea din dreapta a scenei, conform imaginilor care circulă pe rețelele de socializare, un tânăr din public i-a atins ceasul cu mâna pentru a treia oară, crezând că artistul nu-și va da seama de acest lucru.

Însă, a treia oară, Abi Talent a simțit că cineva îl atinge și a oprit tot momentul. A solicitat închiderea piesei de pe fundal și l-a acuzat pe petrecăreț că dorește să îi fure ceasul extrem de scump pe care îl poartă.

Mai ales având în vedere că nu foarte multe persoane din România își permit și dețin o astfel de bijuterie de lux, tânărul nu a mai rezistat și a răbufnit. A fost filmat în timp ce aruncă cu microfonul în fanul respectiv.

Fanul ar fi încercat să îi fure ceasul de lux

După numai câteva momente, Abi Talent a mers și l-a și scuipat pe adolescent. Reacția mulțimii a fost una neașteptată. Ulterior, artistul le-a mai reproșat celor prezenți că aruncă cu bancnote de 1 leu sau de 5 lei.

Toată mulțimea, dar și Abi Talent, au început să îl huiduie pe adolescentul respectiv, iar Abi Talent a mers să îl întrebe, după o serie de cuvinte destul de dure, dacă se simte prost pentru ce a făcut.

”De trei ori ai făcut chestia asta. Am venit să distrez oamenii și fac țărani din astea, în p!#$• •#%, arunci cu din aia de un leu. Ce înseamnă asta, mă?! Te simți prost, acum?! Te simți prost? Să fii bine,da?”, a spus Abi Talent.

Nu se știe dacă concertul artistului a continuat sau nu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045293 (s)