vineri, 19 aprilie, 2024

SCENE SOCANTE la Braila! O masina a intrat intr-un grup de nuntasi, soferul fugind de la locul accidentului

Distribuie:

Publicat:

Doi nuntasi au ajuns, duminica seara, la Spitalul din Braila, dupa ce au fost loviti de o masina, care a intrat pe trotuar, soferul fugind de la locul accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut pe un bulevard din centrul municipiului Braila, o masina care circula cu viteza intrand intr-un grup de nuntasi care se afla pe trotuar, in fata bisericii.
Martorii spun ca masina avea viteza si, cel mai probabil, soferul a pierdut controlul volanului, iar doua persoane, o femeie de 29 de ani si un barbat de 35 de ani, au fost ranite.
„Din primele informatii, o masina de culoare rosie a intrat pe trotuar si a lovit doua persoane. S-a intamplat pe Calea Calarasilor, la Biserica Greaca. Victimele au avut leziuni in special la nivelul picioarelor. Au fost luate de doua salvari si transportate la spital”, a declarat corespondentului MEDIAFX, purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian.

Medicii de la Spitalul din Braila spun ca este posibil ca ca victimele accidentului rutier sa aiba nevoie de interventii chirurgicale.
La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Braila, Anghel Tabarac, a declarat ca soferul a fugit de la locul producerii accidentului si, la ora transmiterii acestei stiri, este cautat prin oras.
„Masina a intrat pe trotuar intr-un grup de nuntasi. Se fac verificari in vederea localizarii soferului. Stim cine este proprietarul masinii si incercam sa aflam cine a condus masina. Actiunea este in desfasurare. Soferul a parasit locul accidentului. Pe numele lui s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului”, a spus Anghel Tabarac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Braila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img