sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scene socante ! Un deputat s-a ales cu pumnul in gura in fata unei multimi inmarmurite – FOTO

Distribuie:

Publicat:

• Caz incredibil intr-o localitate din judetul Iasi • Totul s-a intamplat in timpul manifestarilor prilejuite de ziua comunei • Pe scena erau adunate mai multe persoane din politica si administratie in momentul in care un deputat iesean a fost luat la tinta • Seful judetului, Maricel Popa, nu pare strain de acest lucru

Un scandal urias a avut loc ieri intr-o comuna ieseana. Manifestarile prilejuite de ziua comunei Tiganasi au provocat o disputa in toata regula dupa ce unui parlamentar iesean nu i-a fost permis sa ia cuvantul pe scena. Totul a plecat in momentul in care pe scena erau prezente mai multe persoane din politica si administratie, oameni care au fost invitati la serbarea localitatii. 

Printre acestia se aflau si Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi, dar si deputatul PMP Petru Movila. Lucrurile au degenerat, insa, dupa ce Maricel Popa a criticat activitatea alesilor PMP si nu i-ar fi permis deputatului Petru Movila sa ia cuvantul pe scena. 

Citeste si : Liderii PMP Iasi vor sa depuna o “motiune” impotriva sefului Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa

De altfel, parlamentarul PMP a aratat ca Marciel Popa a facut deliberat acest lucru si i-a interzis primarului Iulian Chirila sa-i ofere microfonul pentru a se adresa multimii. Maricel Popa a aratat pe scena ca alesii PMP s-au impotrivit alocarii de fonduri pentru proiectele de modernizare a drumurilor judetene. In acel moment, deputatul Petru Movila a incercat sa ia cuvantul pentru a-i oferi o replica sefului CJ. Numai ca a fost dat deoparte si nu i s-a permis sa spuna ceva. 

“Este incredibil ce se intampla. La 27 de ani de la Revolutie sa nu ti se permita sa iei cuvantul la o manifestare publica este strigator la cer. Domnul Popa a mai lipsit la sedintele de Consiliu Judetean si nu s-a informat cum s-a votat. Minciuna este de altfel principala caracteristica a domnului Popa. Un alt lucru asemanator a fost facut si la Cotnari, unde a interzis parlamentarilor opozitiei sa ia cuvantul”, a mentionat deputatul PMP Petru Movila. Deputatul a aratat ca Maricel Popa refuza sa dea cuvantul celor care il critica pentru a nu se face de ras. 

“La Tiganasi i-a interzis primarului sa-mi dea microfonul sa vorbesc in calitate de fost deputat pe colegiul trei, colegiu care a cuprins si comuna Tiganasi. In toata aceasta perioada s-au realizat multe proiecte la Tiganasi, proiecte care se vad cu ochiul liber. Din nefericire, domnul Popa nu poate sa enumere niciun proiect. Gestul de a-i interzice primarului sa-mi dea microfonul sa iau cuvantul, in conditiile in care am fost invitat oficial, este un lucru foarte grav, total antidemocratic si fara un bun simt elementar. Acest lucru provine si din cultura lui politica. Evolutia lui politica nu seamana deloc cu a mea. Este un lucru rusinos, care-l descalifica, mai ales ca s-a intamplat in prezenta atator personalitati”, a mentionat deputatul PMP. 

In schimb, Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi, nu a raspuns apelurilor telefonice ale redactorilor BUNA ZIUA IASI pentru a comenta situatia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img