marți, 19 martie, 2024

Schalke – Manchester City 2-3, in optimile de finala ale Ligii Campionilor

Distribuie:

Publicat:

Manchester City s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Schalke, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, campioana Angliei evoluând aproximativ 25 de minute cu un om mai puțin, potrivit mediafax.

Cotată ca favorită clară în acest duel, City a deschis scorul în minutul 18, prin Sergio Aguero. David Silva a profitat de eroarea majoră a lui Salif Sane și i-a pasat atacantului argentinian, care a înscris cu ușurință din fața porții. Pănă la pauză, Schalke a primit două penalty-uri în urma hențului comis de Otamendi și a faultului făcut de Fernandinho asupra lui Salif Sane. Nabil Bentaleb a transformat de la punctul cu var în minutul 38, respectiv 45, iar nemții au intrat în avantaj la pauză.

În minutul 68, totul părea să se năruie pentru campioana Angliei, când echipa a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Otamendi pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, echipa lui Pep Guardiola a întors rezultat pe final. În minutul 85, Leroy Sane a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, iar cinci minute mai târziu, Raheem Sterling a adus victoria, după ce a primit o pasă lungă și precisă de la portarul Ederson.

City s-a impus cu scorul de 3-2 și este favorită pentru returul de peste trei săptămâni, de la Manchester.

Schalke (5-3-2): Fahrmann – Caligiuri, Bruma, Salif Sane, Nastasic, Oczipka – Serdar, Bentaleb, McKennie (77' Skrzybski) – Uth (88' Harit), Mendyl (65' Burgstaller)

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Fernandinho, Otamendi, Laporte – De Bruyne (87' Zinchenko), Gundogan, David Silva (70' Kompany) – Sterling, Aguero (78' Leroy Sane), Bernardo Silva

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img