marți, 16 aprilie, 2024

Schimbare de tarife la o firma de telefonie mobila. Ce trebuie sa stie clientii

Distribuie:

Publicat:

Telekom Romania modifica tarifele pentru apelurile internationalein Spatiul Economic European (statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein si Norvegia), incepand cu data de 15 mai 2019, informeaza compania.
Tarifele reglementate vor fi de 0,226 euro/minut, TVA inclus, respectiv 0,071 euro/SMS, TVA inclus. In cazul in care clientii Telekom Romania beneficiaza in prezent de tarife mai mici decat aceste tarife reglementate, tarifele mai mici se mentin.

Feriti-va de ei! Teapa marca Telekom! A renuntat la serviciile companiei, dar este obligat sa plateasca abonamentul in continuare

Minutele internationale incluse in abonament, disponibile catre Zona 1 si Zona 2, vor putea fi utilizate in continuare catre destinatiile fixe si mobile din zonele respective, dar si catre Zona SEE. De asemenea, minutele internationale incluse in abonament, disponibile catre UE, SUA si Canada, vor putea fi in continuare utilizate de clienti catre destinatiile fixe si mobile din zonele respective, dar si catre zona SEE.
De noile tarife vor beneficia atat clientii care utilizeaza cartela preplatita, cat si cei care au abonament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img