vineri, 29 martie, 2024

Schimbare la HC VASLUI: Calin Hagiu s-a transferat la Focsani

Distribuie:

Publicat:

CSM Focsani, adversara HC Vaslui si in viitorul sezon al Ligii Zimbrilor, a ajuns la un acord cu Calin Hagiu, care a semnat un contract pe un sezon cu echipa pregatita de Viorel Ciubotaru.

Hagiu a parasint formatia vasluiana dupa patru ani, perioada in care a contribuit din plin la ridicarea handbalului vasluian in prima liga. Jucatorul are amintiri dintre cele mai frumoase, precum si satisfactia ca a contribuit la realizarea obiectivelor echipei. El nu uita publicul minunat de la Vaslui, pentru care are numai superlative.
”HC Vaslui este un capitol din cariera mea care mi-a adus multa satisfactie, un grup exemplar si un mediu pozitiv de care orice jucator ar trebui sa se bucure la un moment dat. Au fost patru ani care au trecut pe nesimtite pentru mine, patru ani in care realizez acum ca ne-am indeplinit toate obiectivele propuse ca echipa, am gasit tot mai multa placere in a juca si in care m-am maturizat pe deplin ca jucator. Nu pot sa le multumesc destul suporterilor pentru cum au fost in acesti ani fata de mine, de echipa si cum s-au comparat comparativ cu fanii altor echipe. Nu a existat meci bun sau rau in ultimii ani in care sa nu intre oamenii (mici si mari) in contact cu noi, jucatorii, si sa ne fie alaturi. Le voi fi mereu recunoscator!”, a spus jucatorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img