News Flash:

Schimbare la PNL HUSI. Organizatia are un nou presedinte interimar-FOTO

5 Noiembrie 2016
9787 Vizualizari | 1 Comentarii
Vineri, 4 noiembrie, la sediul Partidului National Liberal-Filiala Husi, s-a desfasurat o sedinta extraordinara. De specificat este faptul ca PNL Husi are un nou presedinte interimar, in persoana avocatului Radu Bobarnat, actual consilier local al municipiului Husi. Acesta a fost validat joi, 3 noiembrie, in cadrul sedintei CJEX, care s-a desfasurat la sediul PNL VASLUI.

Cel care a deschis sedinta a fost chiar senatorul Nelu Tataru, presedinte al PNL VASLUI, acesta declarat:

"Ne aflam in aceasta seara aici la Husi, intr-o noua formula, insa veche, daca as putea spune asa. Imi permit sa spun ca o latura veche a PNL s-a intors acasa pentru a lupta impreuna cu mine in alegerile pentru Parlamentul Romaniei. Vi-l prezint prezint pe noul presedinte interimar al PNL HUSI, domnul consilier local al municipiului Husi, avocatul Radu Bobarnat. Sunt mandru sa ma aflu aici langa dumneavoastra, oameni care mereu ati fost alaturi de noi si de idealurile PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL", declara senatorul Nelu Tataru

 Radu Bobarnat,noul presedinte al PNL HUSI:

"Felicit pe toata lumea prezenta astazi aici,multumim pentru increderea acordata si sper ca impreuna sa putem nota un rezultat foarte bun la sfarsitul alegerile parlamentare"declara Radu Bobarnat-presedintele interimaral PNL Husi

 In cadrul intrunirii de la Husi, s-au validat adeziunile celor peste 100 membri ALDE,care au hotarat sa se alature echipei PNL,in sprijinul presedintelui PNL VASLUI,senatorul Nelu Tataru.

Tot in cadrul sedintei s-au validat responsabilii pe comunele din zona Husului, in campania pentru alegerile parlamentare.
Directorul de campanie, Radu Sorin, fostul viceprimar al muncipiului Vaslui, alaturi de Adrian Samson si Daniel Onofrei, sunt coordonatori de campanie ai PNL VASLUI.

Potrivit coordonatorilor de campanie electorala a PNL VASLUI, in momentul de fata, sarcinile sunt impartite; fiecare persoană are un rol bine stabilit, activitatea desfasurandu-se pe doua  fronturi, politic si organizatoric.

"Vreau sa il felicit pe noul presedinte Nelu Tataru, pentru  curajul si responsabilitatea de a prelua președinția PNL VASLUI- in momente delicate, intr-o perioada preelectorala. De asemenea, ii urez success noului presedinte interimar al PNL-Filiala Husi, si il asigur de toata sustinerea celor nou-veniti in Partidul National Liberal, cei care am format echipa ALDE..Si nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit pe toti colegi mei, alaturi de care am activat in echipa ALDE, pentru curajul de a incepe o noua etapa politica in cadrul PNL HUSI, pentru a sustine proiectul domnului senator Nelu Tataru. Alaturi de echipa PNL, vom pregati programul si calendarul electoral si cred cu tarie ca impreuna vom face un rezultat foarte bun.", a declarat domnul Adrian Samson.

 In aceste momente, biroul politic al PNL Husi este format din 11 persoane, 5 dintre acestia sunt actuali consilieri locali ai municipiului Husi, iar restul, membri activi. Noul presedinte intermar al Filialei PNL Husi a intocmit o lista cu alte persoane din cadrul noilor veniti, care va fi prezentat in prima sedinta de la judet, spre validare.

"Eu propun ca sloganul nostru aici la inceput de drum sa fie" Nelu Tataru, senatorul vasluienilor" Vom munci impreuna alaturi de domnul presedinte Bobarnat si domnul senator Tataru, pentru a scoate un scor foarte bun in aceasta campanie electorala. Speram ca toata lumea a inteles ca nu exista mai multe echipe,exista doar echipa castigare a Partidului National Liberal ( PNL)" declara Valentin Cretescu- coordonatorul de campanie pe zona Husi. 

Sedinta a fost încheiată de catre senatorul Nelu Tataru, cu un indemn la mobilizare si seriozitate.

Galerie Foto

received_10205
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasilica  | #4695
Hhm,vad aici niste fete ale unor persoane care sunt in politica doar din lipsa de ocupatie. Ce cauta ala de la scoala de soferi? are dosar penal,cautati si verificati
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037153 (s)