joi, 28 martie, 2024

Scrisoarea de adio sfasietoare a unui copil de 8 ani. S-a sinucis dupa ce a aflat ca mama lui are cancer: “Te voi astepta aici sa devenim ingerasi”

Distribuie:

Publicat:

Un baietel de opt ani din Los Angeles si-a pus capat zilelor dupa ce a vazut chinurile prin care sufera mama sa, diagnosticata cu cancer pancreatic.

Baiatul s-a aruncat de la etajul trei, cand mama lui a fost transportata de urgenta la spital. Inainte insa, a lasat o scrisoare emotionanta. Mama lui a murit doua zile mai tarziu.

„Mami, supereroul meu, regina mea, gagica mea frumoasa, dragostea mea… Vreau sa stii ca nu imi place sa te vad bolnava, asa ca te imbratisez puternic si iti spune ca te iubesc enorm. Nu exista un loc pe pamant unde sa ma simt mai fericit decat langa tine si cel mai frumos lucru pe care mi-l amintesc inainte sa dorm este zambetul tau. Ma distreaza cand spui ca esti X-Men, doar ca sa nu ma vezi trist.

Chiar daca profesorul mi-a spus ce este, de fapt, cancerul, eu cred ca oamenii pe care ii ia Dumnezeu la el devin ingerasi. Ingerasii sunt trimisi apoi pe pamant sa aiba grija de oamenii fara ajutor.

Cred ca Dumnezeu vrea sa devii un inger, chiar daca suna egoist sa iti spun ca nu mi-ai indeplinit multe promisiuni: sa merg la Disneyland, sa ma inveti sa schiez, sa vad castelul lui Harry Potter… In fine, cred ca ai fost cel mai bun supererou pe care il aveam, am fost o echipa adevarata si de aceea, astazi, am decis sa te urmez. O sa urc la cea mai inalta atitudine a navei care ma tine inchis aici si voi zbura ca sa te insotesc pentru tot restul timpului. Stiu ca vei ajunge in curand si ii voi spune lui Dumnezeu ca trebuie sa ii pregatim pe ingerasi sa te intampine.

Te iubesc mult, mami, si mereu te voi vrea langa mine. Nu mai plange si grabeste-te, te voi astepta aici sa devenim ingerasi, ca sa avem grija de persoanele nefericite. Te iubesc, Logan”, sunt radurile scrise de baietel, potrivit vocea.biz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img