vineri, 29 martie, 2024

Scrisoarea unei mame: Fiule, pretuieste FEMEIA!

Distribuie:

Publicat:

25 de lucruri pe care fiul meu trebuie sa le stie despre femei.

Stiu ca am crescut un fiu cumsecade, cu frica de Dumnezeu si cu multa iubire pentru femei. Dragul meu, nu ma dezamagi. Invata sa tratezi femeia asa cum ma tratezi pe mine. Nu o face sa sufere pentru ca ranile adanci nu se vor vindeca niciodata. Iubeste-o si fa-o fericita!

1. Fiule, eu te-am nascut. Si sotia ta va da nastere copilului vostru. Copiii sunt daruri oferite de femei in aceasta lume. Cand privesti o femeie, priveste-o ca si cum m-ai privi pe mine. Trateaz-o ca si cum m-ai trata pe mine!

2. Chiar daca un barbat vrea sa dea nastere, el nu poate. Divinitatea ne-a ales pe noi, femeile, pentru a continua evolutia pe pamant. Suntem binecuvantate pentru procreare. Corpul nostru nu este un simplu obiect de placere pentru barbati.

3. O femeie sacrifica foarte multe pentru familia ei. Un gest mic de sacrificiu din partea ta poate insemna o actiune INCREDIBILA pentru femeia de langa tine.

4. In viata noastra suportam dureri imense. Invata sa fii alaturi de ea atunci cand are nevoie.

5. Nasterea este o renastere pentru o femeie. Crede-ma ca niciodata nu vei simti nivelul de durere chinuitoare pe care il simte o femeie cand da nastere. Noi nu o vedem ca o durere pentru ca stim ca ne vom vedea pentru prima data bebelusul care a crescut noua luni in burtica noastra.

6. Sa nu crezi ca o femeie nu este razbunatoare. Femeile sunt ucigasi tacuti. Te sfatuiesc sa nu iti faci ca dusman o femeie furioasa.

7. Un barbat este capabil sa raneasca o femeie in multe feluri. O femeie care nu este respectata de societate este capabila sa distruga intreaga societate. Istoria are dovezi.

8. Femeile sunt, in mod natural, rabdatoare, iubitoare si grijulii. Un om cu inima buna poate obtine cele mai bune lucruri de la o femeie.

9. Femeile sunt capabile de a face absolut tot din ce barbatii nu pot face. Acorda-i dreptul de a iti fi egala in casa. Doar atunci va primi drepturi egale in societate.

10. Abuzul sexual si violenta sunt acte imorale si ilegale. Ori de cate ori vezi astfel de momente, actioneaza! Imagineaza-ti cum ar fi daca as fi eu victima.

11. Este o rusine sa te gandesti la o femeie ca la un obiect sexual.

12. Prostitutia este imorala. Stai departe de ea! Femeile care fac asta trec prin dureri insuportabile…

13. Incurajeaza-ti femeia sa isi urmeze visele si sa stea pe propriile picioare!

14. Libertatea financiara este un drept al femeii. Tine cont de asta si las-o sa fie independenta.

15. Asuma-ti responsabilitatea pentru greselile pe care le-ai facut!

16. Un barbat este nascut dintr-o femeie. El creste alaturi de o femeie. El se dezvolta cu sprijinul unei femei. Viata unui barbat este imposibila fara o femeie.

17. Femeile sunt uneori emotionale. Este de datoria barbatilor de a le intelege si a le sprijini.

18. Femeile au nevoie de intimitate mai mult decat barbatii. Este important sa respecti spatiul partenerei tale.

19. Fiul tau va invata din comportamentul tau. Ca un tata bun, trebuie sa fii intotdeauna respectuos cu sotia ta.

20. Permite-mi sa iti fac cunostinta cu masina de spalat, mixerul, cuptorul cu microunde, aragazul si chiuveta… invata sa le folosesti. Cele mai multe probleme in cuplu incep in bucatarie.

21. Invata sa gatesti. Sotia ta va fi fericita.

22. Nu iti insela niciodata partenera. Nu stii cat de tare doare!

23. Invata sa vorbesti deschis despre problemele in cuplu.

24. O data pe luna, o cina romantica in oras nu strica.

25. Gandeste inainte de a vorbi. Multi barbati reusesc sa isi raneasca partenerele doar prin vorbele pe care le spun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img