News Flash:

Scrisoarea unui vasluian catre VICTOR PONTA. RASPUNSUL premierului este INCREDIBIL-FOTO

24 Iunie 2014
3410 Vizualizari | 1 Comentarii
Un cetatean din judetul Vaslui si-a luat inima in dinti si i-a scris lui Victor Viorel Ponta o scrisoare. Premierul nu s-a obosit prea tare cu scrisul ca i-a raspuns vasluianului printr-o simpla propozitie. Cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, va va reda in EXCLUSIVITATE scrisoarea adresata presedintelui social-democratilor romani.


"Domnule Ponta Victor Viorel.

Sunt cetateanul Huminie V.Iordache,nascut si prezent locuitor al satului Puiesti,comuna Puiesti,"judetul Vaslui. Ma adresez cetateanului, omului si nu functiei sau titularului. Cele enumerate mai sus sunt trecatoare. Ce ramane pentru posteritate, ca fapte istorice, este numele unui om, dar mai ales faptele sale. Doriti sa ramaneti in istorie cu fapte legendare referitoare la: Constitutie; Legea alegerilor si a plebiscitului, Impartirea administrativa; Insanatosirea climatului politic si economic; Eradicarea coruptiei; Ridicarea nivelului de trai al tuturor cetatenilor;Asigurarea in buget, in plus, a cel putin doua miliarde de euro, reducerea deficitului bugetar;Renuntarea la supra impozitare, Crearea de locuri de munca? Rog sa fiu contactat, personal, in perioada 22.01-30.01-2014. O fac cu drag pentru tara si cetatenii acestei tari.INCERCATI ! Nu pierdeti nimic, nici timpul. Cu stima ”UN IUBITOR DE TARA” 07-01-2014.

O luna si o saptamana mai tarziu, acesta primeste un plic cu insemnele GUVERNULUI ROMANIEI, in care departamentul relatii cu publicul ii raspundea vasluianului. In nici mai mult si nici mai putin de o propozitie a raspuns premierul Victor Viorel PONTA.12.02.2014

Domnului HUMINIC IORDACHE din Puiesti,Judetul Vaslui

 “Referitor la memoriul dumneavoastra, va comunicam faptul ca am luat act de opiniile dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.” Premierul VICTOR PONTA”

Galerie Foto

20140621_215921
premierul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

un roman  | #325
adica scurt si la obiect va spus la revedere ii doaren fund de parerile romanilor dupa ce ati ales guvernu ponta acum vreti indurare de la astia alegetii si la presedentie ca poate va dau nu 1 kg de faina si zahar 1kg de plumb
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045377 (s)