joi, 25 aprilie, 2024

Se anunta SCANDAL in Parlament! Daniel Zamfir, avertisment DUR pentru Florin Citu: ‘Legea il obliga sa se prezinte. Vom merge pana la capat’

Distribuie:

Publicat:

Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice din Senat, îl avertizează marți, pe Facebook, pe senatorul PNL Florin Cîțu că legea îl obligă să se prezinte la audierile din Comisia Economică a Senatului și așa cum a procedat în cazul audierii lui Mugur Isărescu „vom merge până la capăt”. Avertismentul lui Zamfir vine în contextul în care el afirmă că a aflat „pe surse de la PNL” că Florin Cîțu și Nicolae Cinteză, șeful Supravegherii din BNR, intenționează să nu se prezinte la audierile pe subiectul presupusei manipulări a ROBOR.

„Aflu, pe surse de la PNL, că dl Citu, "combinatorul ROBOR-ului " de pe vremea când era trezorier la ING, s-a înțeles cu domnul Cinteza de la BNR sa nu se prezinte astăzi la audierile de la Comisia Economică a Senatului. Eu nu știu ce calcul își fac, dar îi avertizez pe amândoi, că Legea ii obligă să se prezinte în fața Comisiei parlamentare,și că, așa cum am procedat în cazul audierii lui Mugur Isărescu, vom merge până la capăt!”, scrie Zamfir pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img