vineri, 29 martie, 2024

Se apropie o iarna grea! Iata o solutie simpla pentru a-ti dezgheta masina foarte rapid

Distribuie:

Publicat:

Pentru ca meteorlogii au anuntat ca la jumatatea lunii ianuarie Romania va fi invadata de un val de aer polar, cu siguranta vor aparea primele probleme pentru conducatorii auto, care vor avea batai de cap cu incalzirea automobilelor.

Cei care nu beneficiaza de un sistem de incalzire performant pe propriile masini pot apela la solutii mai putin cunoscute, dar foarte eficiente. 

In cazul in care automobilul nu este dotat cu un sistem de incalzire in scaune ori cu volan incalzit, cea mai practica si mai eficienta solutie se numeste incalzitor stationar. Acesta este un dispozitiv suplimentar care incalzeste mult mai rapid motorul, scrie exquis.ro.

Incalzitorul stationat se poate monta intr-un service autorizat si nu dauneaza deloc motorului. Acesta are proprietatea de a incalzi motorul extrem de repede in perioada anotimpului rece. Unele incalzitoare sunt dotate cu timer programabil. Majoritatea cumparatorilor fie detin vehicule mari (camioane sau microbuze, rulote mari, cabine pentru TIR), fie detin automobile diesel ale caror motoare se incalzesc mai greu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img