marți, 23 aprilie, 2024

SE CAUTA DIRECTOR ! LA DSP VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a anuntat data pentru ocuparea postului de director adjunct la Directia de Sanatate Publica Barlad. Concursul va avea loc pe  va avea loc pe 18 septembrie, urmand ca aspirantii sa-si depuna dosarele in termen de 30 de zile.

Se vor putea inscrie numai persoanele care indeplinesc conditiile prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare: sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in specializarea medicina, sa detina gradul de medic specialist sau medic primar intr-una din specialitatile: sanatate publica, epidemiologie, igiena si medicina muncii, sa aiba studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii, sa aiba o vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum trei ani.

Pe langa documentele standard solicitate (copie act identitate, copii acte studii, adeverinta medicala etc.), dosarul va trebui sa contina si cazierul judiciar si declaratia pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca pretendentul nu a desfasurat activitati de politie politica.

In prezent, conducerea institutiei este asigurata de condusa de bioinginer Mihaela Vlada, aceasta ocupand functia de director executiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img