vineri, 19 aprilie, 2024

Se cauta manager la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean Vaslui, scoate la concurs incepand cu 28 martie, functia de manager a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Cei care sunt interesati sa participe la concurs trebuie sa stie ca acesta se va desfasura in doua etape, la sediul unitatii sanitare.

Prima etapa consta in verificarea indeplinirii conditiilor stabilite si este o epata definitorie. Cea de a doua etapa consta in sustinerea a trei probe de evaluare, mai precis in proba scrisa sub forma de test grila, proba de sustinere a proiectului de management si interviu de selectie.

Candidatii trebuie sa fie obligatoriu absolventi ai unei institutii de invatamant superior medical, economico-financiar sau juridic, trebuie sa fi absolvit cursuri de perfectionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sanatatii, sa aiba cel putin cinci ani vechime in posturi care prevad studiile universitare de lunga durata, nu au condamnari penale, nu au varsta de pensionare si sunt apti din punct de vedere medical.
Taxa pe care o platesc candidatii este de 800 de lei iar metodologia si tematica pentru concurs o pot gasi fie pe site-ul spitalului, fie la sediul unitatii.

Minimala pentru promovare este nota 7.00 la fiecare proba iar pentru media finala este nota 8.00

Consiliul Judetean Vaslui organizeaza concurs ca urmare a expirarii mandatului actualului manager, Ana Rinder si anunta totodata ca noul manager va incheia un contract cu o durata de trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img