joi, 25 aprilie, 2024

Se cere SANCTIONAREA lui George Maior! Care sunt motivele

Distribuie:

Publicat:

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care cere sanctionarea fostului sef SRIGeorge Maior, pentru ca acesta nu a dat curs solicitarilor comisiei.  Decizia a fost luata in sedinta de luni, iar motivul este acela ca George Maior nu a raspuns intrebarii daca a fost in acea noapte a alegerilor in sufrageria lui Gabriel Oprea.

Propunerea prezenta a fost facuta de deputatul PSD Liviu Plesoianu.

In acest caz, presedintele Klaus Iohannis va trebuie sa decida ce va face in acest caz si daca il va chema pe George Maior, in prezent ambasador al Romaniei in SUA. Presedintele Comisiei de ancheta, Oana Florea, a declarat luni, la Antena 3, ca nu are mari asteptari de la aceste doua decizii luate de comisie, respectiv scrisoarea catre Iohannis in cazul Maior si intalnirea membrilor cu ministrul Justitiei, pentru a discuta cazul Kovesi.

“Domnul Tudorel Toader isi va exercita rolul de mediator si in cursul acestei saptamani Biroul Comisiei de ancheta va avea o intalnire cu procurorul general (…) pentru discutii pe tema dosarului clasat solicitat de Comisia noastra”, a afirmat Oana Florea, dupa sedinta de luni a Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009.  Ea a precizat ca intalnirea se va desfasura in biroul ministrului Justitiei miercuri sau joi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img