marți, 23 aprilie, 2024

Se complică salvarea planetei: Casele făcute din balegă de vacă sunt protejate de radiațiile atomice, a stabilit o instanță din India

Distribuie:

Publicat:

Casele făcute din balegă de vacă sunt protejate de radiațiile atomice, cum ar fi cele produse de o explozie nucleară, susține un tribunal indian, potrivit The Manila Times. Între timp, în Europa autoritățile încearcă să scape de vaci, considerându-le o sursă de gaze cu efect de seră, care contribuie la schimbările climatice.

Vacile sunt venerate ca ființe sacre în cea mai mare parte a Indiei, iar autoritățile au luat măsuri drastice împotriva sacrificării vitelor în ultimii ani, de comun acord cu grupurile naționaliste hinduse.

Instanța din vestul statului Gujarat s-a pronunțat în cazul unui bărbat musulman acuzat că a adus ilegal o turmă de vaci pentru a le ucide, ceea ce este ilegal conform legilor statului.

Judecătorul Samir Vinodchandra Vyas a declarat că acțiunile tânărului de 22 de ani au fost "foarte dezamăgitoare" și l-a condamnat la închisoare pe viață, după ce a concluzionat că sacrificarea vacilor este sursa a nenumărate probleme globale.

"Fiecare problemă din lume va fi rezolvată în ziua în care nici măcar o singură picătură de sânge de vacă nu va cădea pe pământ", se arată într-o copie a hotărârii sale, pronunțată la sfârșitul lunii noiembrie, dar publicată abia la sfârșitul săptămânii trecute.

"Știința a dovedit că nici măcar radiațiile atomice nu pot afecta casele făcute din balegă de vacă. Băutul urinei de vacă poate vindeca multe boli incurabile", a adăugat acesta.

Continuarea pe stiirpesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img