joi, 28 martie, 2024

SE DECONTEAZA SERVICIILE MEDICALE LA SPITALUL BARLADEAN

Distribuie:

Publicat:

Inceputul acestei luni aduce vesti bune atat pentru angajatii spitalului de urgenta „ Elena Beldiman” din Barlad cat si pentru cei care apeleaza la serviciile institutiei sanitare.                                                                                                
Conform declaratiilor directorului Casei  Judetene  de Asigurari de  Sanatate Vaslui la sfarsitul lui martie a fost semnat contractul cadru. Suma care urmeaza sa fie decontata pentru serviciile medicale se ridica la aproape patru milioane de lei.                              
Trebuie amintit faptul ca  a crescut si procentul alocat cheltuielilor de personal.  3,8 milioane de lei vor pleca la  salarii si 200.000 de lei sunt pentru achizitionarea de medicamente, materiale sanitare si utilitati.
„Suma decontata de noi in fiecare luna este pentru serviciile medicale prestate de spital, nu pentru plata salariilor. Ei realizeaza servicii, iar noi le platim exact ce realizeaza din contract. Mai departe, ce fac ei cu banii primiti de la noi e treaba lor. Repet, noi nu decontam salarii la niciun spital, ci servicii medicale prestate. Suma contractata este aproximativ egala cu cea ceruta de ei pentru ca s-a calculat dupa niste formule standard, nu dupa cererea spitalului”, a declarat Maria Vlasici presedinte CJAS Vaslui. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img