News Flash:

Se inchiriaza stadionul municipal Vaslui. Vezi cat costa

5 August 2015
3148 Vizualizari | 2 Comentarii
Administratia municipiului Vaslui incearca o crestere a resurselor locale prin asocieri si actiuni colective, in scopul promovarii politicilor si programelor care vizeaza dezvoltarea comunitatii. in acest context se regaseste  si sprijinirea activitatilor culturale, sportive,  atat a celor de masa cat si a celor de performanta.

In urma solicitarilor de utilizare a Stadionului Municipal pentru diferite competitii sportive, Primaria Vaslui a pregatit un regulament privind taxele de utilizare a Stadionului Municipal Vaslui care cuprinde terenul de fotbal, tribune, birouri, vestiare. Unitatea Administrativ Teritoriala a Municipiului Vaslui are in proprietate Stadionul Municipal Vaslui. „Avand in vedere caracteristicile tehnice si dotarile Stadionului Municipal Vaslui si tinand cont de interesul manifestat pentru organizarea unor diverse evenimente si proiecte culturale si sportive, apreciem ca este necesara si oportuna aprobarea Regulamentului si a taxelor de utilizare a Stadionului Municipal Vaslui.

Stadionul Municipal Vaslui va fi utilizat de catre asociatiile sportive si cluburile  sportive fara scop lucrativ, in baza unei solicitari prealabile, a unui protocol si a unui grafic, in competitiile oficiale. Administratorul stadionului isi rezerva dreptul de a suspenda sau reprograma orice activitate aprobata, in scopul protejarii terenului Stadionului Municipal Vaslui, ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile ce pot afecta starea gazonului natural, sau in alte situatii exceptionale. In aceasta situatie, se va comunica organizatorului evenimentului organizat in incinta acestuia in cel mai scurt timp”, a spus primarul Vasile Paval.

Cine va folosi baza sportiva  va achita suplimentar consumul de energie electrica, apa si gaz, prin intocmirea de procese verbale atat la intrarea cat si la iesirea de pe stadion. Cine va folosi baza sportiva  va achita suplimentar consumul de energie electrica, apa si gaz, prin intocmirea de procese verbale atat la intrarea cat si la iesirea de pe stadion.

Organizatorul va suporta contravaloarea serviciilor de curatenie pentru spatiul alocat spectatorilor, dar si a toaletelor aferente. Cererile pentru evenimente se vor depune cu cel putin 10 zile inainte de data solicitata pentru desfasurarea evenimentului. Pentru terenul principal de fotbal taxa pe ora perceputa este de 350 de lei, in schimb, va fi accesul gratuit la terenul secundar de antrenament si pista de atletism. Folosirea vestiarelor fara utilitati va costa 30 de lei, iar tribuna officiala 50 de lei. Gradinitele, scolile si liceele vor avea acces pe pista de atletism in baza unui protocol incheiat cu administratorul Stadionului Municipal Vaslui, iar accesul utilizatorilor se va face numai insotiti de cel putin un cadru didactic specializat.


stadionului municipal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045289 (s)