News Flash:

SE PATINEAZA, GRATUIT, PE STRAZILE BARLADULUI - FOTO/VIDEO

19 Ianuarie 2017
2177 Vizualizari | 1 Comentarii
Nu mai trebuie sa dati bani pentru a patina! Primaria Barlad ofera gratuit trotuarele pline de gheata, care s-au transformat in adevarate probe sportive pentru bunici. Cu pasi marunti, cu cizmele imbracate in sosete, pensionarii care sunt nevoiti sa iasa din case zilele acestea, merg ca pe " gheata". Nicio lopata de nisip nu a fost aruncata, nicio o somatie trimisa firmelor care conform legii ar fi trebuit sa curete trotuarele.

" E mai rau ca iarna trecuta! Nu au dat cu nimic si trebuie sa ma duc la medic" ne-a declarat o bunicuta care incerca sa isi pastreze echilibrul in zona Scolii Generale nr-8. Nici in centru lucrurile nu stau pe roze, gheata groasa sticleste chiar in fata Primariei, dar edilul sef ( desi coboara din masina exact in acea zona) nu a zarit-o.                                   

 " Aluneci pe trecerea de pietoni, aluneci pe trotuar. Chiar nimeni nu vede aceasta gheata? Noi nu avem masini cu care sa ne deplasam. Ma duc in piata si sper sa nu cad", ne spune un domn care cu pasi marunti traverseaza trecerea de pietoni .                         

In zona Confectii situatia este aceeasi, nimeni nu a iesit sa arunce macar o mana de sare pentru a se evita  un triplu salt ce ar putea duce la fracturarea unei maini sau a unui picior.                                                                 

 Potrivit Hotararii Consiliului Local 22/2002, persoanele fizice care „uita” sa-si indeparteze turturii si zapada de pe acoperisuri, precum si ghetusul format pe trotuarele din fata blocurilor sunt pasibile de amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. In cazul persoanelor juridice, amenzile prevazute variaza intre 500 si 2.500 de lei. In ultimii ani, nicio persoana fizica sau juridica din Barlad nu a fost amendata pentru nerespectarea prevederilor hotararii. Asadar luati-va patinele caci Primaria Barlad ne invita la " feerie pe gheata", accesul este gratuit si scapa cine are cizme sau bocanci cucrampoane!

  autor: Cristina Radulescu

Galerie Foto

16176949_1408551615843257_425734165_n
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Madana  | #4861
Vă invit pe străzile fără canalizare din apropierea fabricii de confecții: Câmpia Libertăți și Dorna. Să vedeți gheață! Și pe aceste străzi locuiesc multe persoane vârstnice. Nici nu mai ies din casă bieții oameni.
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041531 (s)