sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Se pregatesc catusele si pentru un asa-zis prieten al lui Spartacus! Amenintase ca le rupe ficatii la politisti

Distribuie:

Publicat:

După scandalul din Rahova, în urma căruia Vasile Badea, autointitulat „Spartacus Idolu Fetelor, a fost și bătut și arestat preventiv pentru 30 de zile, un alt individ riscă să ajungă acum în spatele gratiilor.

Bărbatul care își spune pe Facebook „Gabriel Terry” este în acest moment audiat de oamenii legii și ar putea fi, la rândul său, arestat preventiv pentru 30 de zile. Anunțul a fost făcut de Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

„La data de 20.04.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 24 Poliție , urmare a unor video clipuri apărute in spațiul public prin care o persoana de sex bărbătesc amenință cu acte de violenta polițiștii din cadrul Secției 24 de Poliție, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere competență materială, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigarea publică și incitare la ură sau discriminare.

Astăzi, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucuresti, polițiștii delegați în cauză, l-au depistat pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secției 24 Poliție. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentat Judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și Secția 24 Poliție.”, a anunțat purtătorul de cuvânt al DGPMB.

„Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”

Bărbatul care ar putea fi arestat pentru 30 de zile i-a amenințat pe polițiștii de la Secția 24, care au intervenit în cartierul Rahova, că le rupe ficații.

„Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”, a spus, într-un live pe Facebook, „Gabriel Terry”.

Ulterior, acesta a negat că e prieten cu Spartacus

După ce Wowbiz l-a numit „prietenul lui Spartacus”, bărbatul a precizat că e prieten cu un alt individ bătut de Poliție, în cartierul Rahova.

„Bai fraților nu am nici o treaba cu omul ăsta Spartacus „idolul” femeilor,nici măcar nu îl cunosc astia mint de îngheață apa nu mă bătut nimeni !!!
M au socializat cu el pt ca și eu sunt IDOLUL femeilor (așa spune lumea) s ????????????????
O.sa îi iau toate femeile lu Spartacus acum !:))
Habar nu am cine este, eu am înjurat pt altcineva dacă era prieten cu mine nu îi dădeam voie niciodată în viața asta își ceara scuze !!!!”, a precizat acesta, pe Facebook.

Sursa: bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img