miercuri, 24 aprilie, 2024

Se toarna covor asfaltic pe ruta EPURENI-Ghermanesti-DJ284-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Se munceşte din greu pe Drumul Judeţean 284, acolo unde muncitorii de la firma huşeana Viacons Rutier lucrează la modernizarea drumului Huşi – Epureni – Duda – Pahnesti – Fundătură – Arsura – Ghermanesti.

De câteva zile, utilajele firmei SC Viacons Rutier SRL Huşi toarnă covor asfaltic pe Drumul Judeţean 284, în zona localităţii Epureni. Până în acest moment, utilajele firmei de asfaltare au acţionat pentru pregătirea suprafeţelor pentru următoarele lucrări, ba mai mult, s-a acţionat pentru lărgirea porţiunilor de drum care nu au lăţimea conform proiectului. Firma huşeana va da dovadă de un profesionalism desăvârşit deoarece lucrarea este una extrem de complexă care se întinde pe o lungime de 27 kilometri, iar timpul de lucru este de 2 ani.

Locuitorii din zonele în care se efectuează lucrări încă nu cred că visul lor de zeci de ani devine realitate şi că vor avea un drum asfaltat. Asfaltarea acestor sectoare de drum vine ca o mană cerească şi pentru transportatorii şi comercianții care erau într-o oarecare măsură izolaţi, cei care fac aprovizionări ferindu-se de această zonă din cauza infrastructurii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img