vineri, 29 martie, 2024

Se va ridica un om ce va opri decaderea Romaniei, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob. Sa fie oare adevarat?

Distribuie:

Publicat:

Profetul indian Gupta Swami a prezis ca din zona Bucovinei va fi cea mai puternica personalitate politica a mileniului, care va fi mantuitorul omenirii, potrivit adevarul.ro. Gupta Swami este recunoscut in lume ca prezicator si clarvazator. Exista o legenda conform careia in anul 1983, dupa ce a prezis sfarsitul sotilor Ceausescu, indianul ar fi fost obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei, unde se afla in vizita. Acesta a venit in Bucovina, 20 de ani mai tarziu, si a facut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.
„Ceea ce mi-a purtat de curand pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei este mai ales faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care s-ar parea ca in curand o va cunoaste mileniul care a inceput. Am venit astfel sa ma familiarizez si eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni sa actioneze cel despre care am putea spune ca va fi Mantuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a aratat impresionat de manastirile din Bucovina si precizat aici se va ridica un om ce va opri decaderea Romaniei si va transforma tara intr-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus ca sub conducerea bucovineanului, Romania va avea cea mai mare inflorire economica. Acesta a mai explicat ca Romania va avea un rol foarte important in soarta lumii, totul culminand cu cel de-al III-lea si ultimul razboi mondial. Gupta Swami a prezis ca dupa terminarea acestui razboi, Romania si India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, insa cei mai importanti poli ai dezvoltarii vor fi tari precum Franta, Rusia, Grecia sau Japonia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img