vineri, 29 martie, 2024

Seara fabuloasa pe Anfield Road! Liverpool a demolat-o pe Roma, 5-2, dupa un meci exceptional reusit de Salah

Distribuie:

Publicat:

Liverpool a facut un pas urias spre finala Ligii Campionilor. "Cormoranii" au demolat-o pe AS Roma in turul de pe Anfield Road, 5-2, la capatul unui meci in care Mohamed Salah a fost imperial!

Prima ocazie importanta a meciului i-a apartinut Romei. Kolarov a prins un sut-bomba de la 25 de metri, dar mingea a fost respinsa in transversala de goalkeeper-ul Karius. Sutul sarbului avea sa se dovedeasca unica oportunitate majora a romanilor din prima repriza. 

Liverpool a contracarat prin doua ocazii mari ratate de Mane, in doar doua minute, insa deschiderea de scor a venit in cele din urma in minutul 36: Salah, omul momentului in Premier League, a inscris printr-o executie superba de la marginea careului, care s-a dus in vinclu.

Romanii s-au prabusit dupa primirea golului si au mai primit o lovitura pana la pauza. Angajat ideal de Firmino, Salah a punctat din nou superb, executandu-l pe Alisson cu o "scarita" de toata frumusetea. Egipteanul nu s-a bucurat la niciuna dintre cele doua reusite, amintindu-si ca a jucat timp de doi ani la Roma.

Liverpool s-a dezlantuit total in repriza secunda si a mai inscris de trei ori. Senzationalul Salah, "Regele Egiptului", asa cum l-au poreclit fanii "cormoranilor" a oferit doua pase decisive pentru Mane si Firmino, care au dus scorul la 4-0.

Firmino a mai inscris si el odata, dar romanii au reusit doua goluri pe final, prin Dzeko si Perotti, care le mentin sperantele vii pentru o noua remontada miraculoasa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img