News Flash:

Sebastian Ghita, dupa ce Laura Codruta Kovesi si-a facut K.O. adversarii: 'Scorul ma face sa cred ca multi stiu adevarul'

27 Februarie 2019
839 Vizualizari | 0 Comentarii
media 148162641179103500

Laura Codruța Kovesi a obținut 12 voturi în Comisia pentru Control Bugetar (CONT) din Parlamentul European, care a votat marți seara candidatul pentru funcția de procuror șef al Parchetului European. Pe locul doi a fost Francois Bohnert- 11 voturi, iar Andres Ritter a primit un vot.

Sebastian Ghiță a declarat, marți seara, la România TV, că fosta șefă a DNA a obținut acest scor în urma unor înțelegeri în Parlamentul European. Totodată, el a explicat care sunt pași de parcurs de Kovesi până să ajungă să conducă Parchetul European.

E uimitor cum poate să ocolească adevărul. Cred că le e rușine celor din Parlamentul European cum au fost păcăliți la selecție. Le-a spus că ea îndeplinește condițiile pentru gradul de procuror de parchet general. Am văzut că a negat decizia CCR. Multe minciuni prin omisiune. Doamna Kovesi e în slujba unor puteri străine, fie statale, fie supra-statale. Ce se întâmplă la Bruxelles e o încercare de a construi niște organisme supra-statele să domine națiunile, să le elimine oamenii de afaceri, elitele politice, să le înlocuiască cu niște politruci, mumii și, dacă nu suntem atenți, asta se va întâmpla.

Scorul de 12 la 11 mă face să cred că mulți europeni știu adevărul despre Kovesi. Doamna Kovesi știa dinainte întrebările și avea răspunsurile notate pe foi. La Kovesi s-a încercat un aranjament în PPE.

Favorurile făcute de doamna Kovesi unor ambasadori ai Franței i-au adus decorații și premii. Pentru unii le-aș dori din inimă să ajungă Kovesi la Parchetul European. Vocile celor care au pătit din cauza ei s-au auzit la Bruxelles, altfel ar fi trecut ca gâsca prin apă. Dacă în LIBE obține un vot favorabil, va avea votul Parlamentului European în favoare, dar votul Consiliului va fi împotrivă. Apoi va urma o mediere. Ea a păcălit cu Macovei.”, a spus Sebastian Ghiță.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 34 queries | Mysql time :0.067601 (s)