sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Secratarul general al Guvernului va participa la festivitatile dedicate zilei de 24 ianuarie din Capitala

Distribuie:

Publicat:

Secretarul General al Guvernului, Marian Neacşu, va participa mâine, 24 ianuarie 2022, la ora 12.30, la ceremonia de depunere de coroane de flori, organizată de Prefectura Capitalei şi Ministerul Apărării Naţionale, la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Dealul Patriarhiei Române.

De asemenea, şeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean, va participa, la Iaşi, la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române.

Totodată, începând cu ora 15.00, şeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean, va participa la Palatul Culturii din Iaşi, la evenimentul prilejuit de semnarea Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova privind reglementarea construirii unor apeducte. Este primul contract pentru realizarea lucrărilor de extindere a conductelor de alimentare cu apă potabilă în Republica Moldova, în valoare de aproximativ 1,5 milioane lei.

La manifestări prilejuite de celebrarea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, organizate în Piaţa Unirii din Focşani, începând cu ora 12.00, va participa consilierul de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, George Agafiţei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img