News Flash:

Secret Service nu a observat ca un barbat care urcase in acelasi lift cu Obama avea asupra sa o arma

1 Octombrie 2014
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Un barbat care avea asupra sa o arma fara ca Secret Service sa fi observat a urcat in lift cu presedintele american Barack Obama in timpul vizitei acestuia la Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor (CDC) din Atlanta, la 16 septembrie.

Informatia a aparut in aceeasi zi in care directoarea Secret Service, Julia Piercon a fost audiata de o comisie a Camerei Reprezentantilor in legatura cu incidentul din 19 septembrie, cand un barbat a sarit gardul Casei Albe si a patruns in resedinta prezidentiala.

O sursa familiara cu acest caz a declarat ca Obama se afla in lift cu personalul sau din cadrul Secret Service in momentul in care un ofiter de securitate de la CDC care opera ascensorul a inceput sa faca fotografii si filme cu presedintele folosind-si telefonul mobil si comportandu-se neprofesionist.

Raspunzand comportamentului barbatului, unul dintre agentii care se aflau cu Obama a contactat un membru al echipei de protectie care se ocupa de cazurile de activitate suspecta pentru a-l prelua pe barbat si a-l intervieva.

In timp ce acesta nu a negat ca a facut poze, supervizorul sau din cadrul CDC, prezent la intervievare, i-a spus ca s-a comportat iresponsabil si i-a cerut sa ii predea arma, fapt care i-a socat pe ofiterii Secret Service.

Inainte ca presedintele sa mearga undeva, agentii Secret Service verifica cine va avea acces la liderul american si orice persoana inarmata are nevoie de acord special, existand posibilitatea de a nu i se permite sa poarte arma in prezenta presedintelui.

barack obama atlanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030390 (s)