joi, 28 martie, 2024

Secretele vietii lui Putin, fiul unui paznic si al unei femei de serviciu?

Distribuie:

Publicat:

De undeva din vorbele celor care i-au cunoscut familia rasar informatii despre viata presedintelui Vladimir Putin, neconfirmate oficial, si care, evident, trebuie tratate ca fiind la limita dintre barfa si zvon. Cu toate acestea, oricat de obscura ar fi de fapt originea lui Putin, ramane de apreciat vointa si determinarea care l-au facut sa devina unul din cei mai importanti oameni ai lumii.

Conform biografiei sale oficiale, parintii lui Putin, Maria Slemova si Vladimir Spiridonovici Putin s-au intalnit in 1928, in oraselul Pominovo, situat undeva la 200 de kilometri de Moscova.

Cei doi aveau 17 ani si conform putinism.wordpress.com, iar intalnirea a fost una care a lasat urme si a creat un destin…

”Volodea, tatal lui Putin, era un tip cu accese de violenta. De exemplu, la intalnirile dansante, daca vreuna din fete ii cadea cu tronc, se aseza fix in fata ei si n-o mai slabea, pana cand ceilalti baieti il luau de guler si-l azvarleau de acolo. Imi aduc aminte ca ii mai placea sa ridice fustele fetelor si sa le lege cu un nod deasupra capetelor lor. (…)

Da, a existat un motiv pentru care a fost nevoit sa o ia de nevasta pe Marusca. Intr-un din zile, pe cand era singura acasa, fara parinti, Volodea, insotit de un grup de prieteni, a incercat sa intre in curte, fara voia ei. El a luat o furca si a inceput sa forteze poarta, iar o miscare gresita a facut sa o impunga in ochi pe Marusca.

Pe vremea aceea o asemenea infirmitate era o rusine pentru orice fata, cine ar mai fi luat-o de nevasta. Asa ca mama Maruscai l-a amenintat pe Volodea ca daca n-o ia de nevasta o sa depuna o plangere la judecatorie. Si asa, s-au casatorit parintii lui Vladimir Putin”, a declarat o consateaca a parintilor lui Putin.

”Parintii lui Putin erau la fel de analfabeti ca si mine, dar spre deosebire de mine, care am terminat cursuri de contabilitate, ei au ramas la nivelul celor patru clase elementare.

Dupa ce s-au mutat la oras, mama lui a avut avut slujbe marunte – femeie de serviciu, spalatoare de vase, dar tatal, a fost om de serviciu, apoi angajat la paza unei fabrici de automobile, a reusit sa devina secretar de partid”, mai spune femeia respectiva.

Saracia intelectuala a familiei din care provine Vladimir Putin a fost completata de cea in care isi duceau viata de zi cu zi – o camera de 20 de metri patrati, intr-un apartament impartit de mai multe familii, in care era imposibil sa te speli, pentru ca in primul rand nu exista o camera de baie. Locuinta era situata in zona Pietei Nekrasovsku, una dintre cele mai rau famate ale Leningradului de dupa razboi.

De altfel, aceasta stare a fost recunoscuta de Putin si in cartea autobiografica – ”Vladimir Putin, la persoana I”, aparuta in 2000.

The intellectual poverty of Putin’s parents was complemented by the poverty in which this family lived. A room of 20 meters in a communal apartment, where it was impossible even to wash (there was no bath or shower in the apartment). The house was in the area of ​​Nekrasovsky market – one of the most criminal places of post-war Leningrad.

”M-am nascut intr-o familie obisnuita si majoritatea vietii am trait-o la fel, incercand sa tin legatura cu acea clasa sociala… Imi aduc aminte ca a inceput, la antrenamentele de Sambo (un stil de lupta inventat de sovietici), nu aveam incaltaminte de sport, eram in ciorapi. Dar asta nu ma deranja, pentru ca si ceilalti copii erau la fel de zdrentarosi ca si mine”.

Exista, insa, si voci care spun ca Putin si-ar fi modificat biografia oficiala si ca de fapt nu ar fi copilul cuplului din Pominovo.

Vera Putina, o femeie din Metekhi, un orasel din Georgia, spune ca actualul presedinte al Rusiei este fiul sau pe care l-a trimis spre crestere bunicilor sai, pe cand era doar un copil.

Putina spune ca tatal lui Putin este un mecanic rus, Platon Privalov, care a lasat-o insarcinata in timp ce era casatorit cu o alta femeie. Ulterior, ea s-a casatorit cu un alt barbat, iar acesta a presat-o sa renunte la fiul sau si prin urmare l-a trimis parintilor tatalui sau, in Rusia.

Femeia aduce drept dovada pentru spusele sale, inregristrarile scolii din localitate care arata ca un ”Vladmir Putin” a fost inregistrat la scoala Metekhi in 1959-1960. Ea spune ca ”parintii” din St. Petersburg, mentionati in biografia oficiala a lui Putin, l-ar fi adoptat de la bunicii sai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img