joi, 28 martie, 2024

Secretul ”Mosului” Bogdan Pralea, la 40 de ani:”Handbalul inseamna placere!”

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Pralea este considerat omul momentului la HC Vaslui, gratie evolutiilor sale din ultima luna. Portarul vasluienilor a fost declarat cel mai bun portar al etapei a 25-a, iar secretul pentru evolutiile bune consta in seriozitate la antrenamente.
” Ma bucur ca am fost din nou nominalizat in echipa etapei si ca munca depusa la antrenamente este apreciata”, a spus Pralea.
Acesta este veteranul echipei, insa la 40 de ani se simte ca la prima tinerete, neavand de gand sa renunte la cariera: ” Nu este absolut nicio diferenta din ceea ce faceam la 20 de ani si ceea ce fac acum, deoarece placerea de a juca handbal nu a disparut”.
Si pentru Bogdan Pralea este o premiera prezenta in play-off, chiar daca are experienta in prima liga. El este constient ca va fi mult mai greu, insa mizeaza pe grup, care poate produce surpriza si in aceasta faza a competitiei.
”Este o premiera pentru mine sa joc in play-off, deoarece inainte de a pleca in Israel nu era acest format de campionat. Este bine ca am reusit cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat sa ne atingem obiectivul propus la inceputul campionatului si anume cel de a accede in play-off. Aici este mult mai dificil de a urca in clasament, avand in vedere ca doua din cele trei partide se vor disputa la echipa mai bine clasata. Daca vom produce surpriza, putem sa o consideram drept un bonus”, a conchis portarul Vasluiului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img