joi, 28 martie, 2024

Secretul Salmei Hayek pentru picioare fara celulita si vergeturi

Distribuie:

Publicat:

La 50 de ani, Salma Hayek arata fantastic, atat la chip cat si la corp. Vedeta a dezvaluit in repetate randuri ca nu a apelat la niciun medic estetician si ca foloseste doar remedii naturale, care o ajuta sa se mentina tanara. Pentru abdomen si picioare perfecte, Salma spune ca nu tratamentele costisitoare sunt solutia, ci ingredientele naturiste, printre care si pudra de Mimoza Mayam.

“Bunica mea si-a dorit sa devina chimista, dar la vremea respectiva nu s-a putut. De aceea, ea a inceput sa studieze plantele pe care mexicanii si indienii le foloseau ca tratamente”, declara Salma Hayek pentru popsugar.com. Pudra de Mimoza Mayam contine tepezcohuite, un ingredient activ ce era folosit in vechime pentru tratarea arsurilor, a vergeturilor si a acneei. Pentru ca este bogata in nutrienti, pudra va stimula productia de colagen, iar amestecata cu apa, se tranforma intr-o pasta ce poate fi aplicata pe pielea cu probleme.

Pudra de Mimoza Mayam, pe care o foloseste Salma Hayek in tratarea vergeturilor se gaseste si in Romania, in magazinele naturiste si costa aproximativ 10 lei, potrivit teotrandafir.com.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img