joi, 25 aprilie, 2024

Secretul tulburator al lui Vali Vijelie. Incredibil unde s-a ajuns

Distribuie:

Publicat:

Vali vijelie are doi frați și o soră care muncesc pe brânci pentru a-și duce traiulși nu beneficiază deloc de luxul în care trăiește manelistul. Iar viața lor nu e deloc precum a celui prin ale cărui vene curge același sânge ca al lor, notează cancan.ro.

Vali Vijelie are frate cioban

Dumitru Rusu este fratele cel mare al lui Vali Vijelie. Nu doar că nu duce o viață boemă, ci este cioban și, lesne de înțeles, muncește din greu. Numai că Dumitru Rusu visează la celebritate și vrea și el, precum fratele lui și ca orice român din ziua de azi cu aspirații în trendind, să ajungă celebru, motiv pentru care și-a deschis un canal de YouTube, numit ”Ferma lui Mitică”. 

Al doilea frate al lui Vali Vijelie este manipulant

Celălalt frate, mijlociul, este Marius. Nu e nici cioban, nu are nici canal de YouTube. Muncește la o firmă din Ferentari. Încărcător-descărcător îi este meseria și e lesne de înțeles că se spetește, nu glumă.

Acolo ar fi ajuns cu ”pile”, fratele Vijelie fiind cel care ar fi pus o vorbă bună pentru el. În weekend-uri, deși are liber, nu stă deloc. Mai face un ban lucrând cu ziua pe unde e nevoie.

Sora lui Vali Vijelie este femeie de serviciu

Iar Luminița, sora lui Vali Vijelie, pare a avea cea mai grea soartă: este femeie de serviciu la o firmă de pe Bulevardul Ion Mihalache. Face curățenie pentru un salariu deloc îndestulător. Muncește cinstit pentru un trai crunt! Unde mai pui că ar avea și probleme în căsnicie, potrivit surselor citate. De curând, ea s-ar fi despărțit de soțul ei, Ricardo.

Fiul lui Vali Vijelie are cel mai crunt destin

Nici fiul lui Vali Vijelie nu ar avea un trai mai fericit. Florin Cristian Florea ar risca să se întoarcă în închisoare, la trei ani după ce a fost eliberat condiționat.

El fusese condamnat în anul 2014 pentru furt calificat și și-a ispășit pedeapsa la Penitenciarul Găești. A ”subtilizat” un automobil de lux din parcarea unui restaurant, în 2010, s-a plimbat cu el toată noaptea prin Sectorul 6, până l-a avariat.

Când a fost prins de agenți, prezenta o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în aerul respirat. Mai mult, nici permis de conducere nu avea.

Fiul nelegitim al lui Vali Vijelie avea s-o comită din nou. El ar fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele menționate, Florin Florea riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. Iar pe lângă pedeapsa actuală i s-ar putea adăuga și cei trei ani pe care-i mai avea de executat atunci când a fost eliberat.

A plecat la muncă în Anglia, dar asta nu înseamnă că a scăpat de brațul legii. Practic, tatăl său i-ar fi ”înlesnit” plecarea din țară, după ce l-a deposedat de garsoniera pe care i-o făcuse cadou. A fost un conflict între ei, iar Vijelie i-ar fi luat locuința în care stătea cu iubita lui.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img