News Flash:

Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Vaslui a ramas fara medici

21 Ianuarie 2016
2580 Vizualizari | 1 Comentarii
Una dintre cele mai importante sectii din cadrul Spitalului Judetean Vaslui , Sectia de Oncologie a ramas fara medic dupa ce acesta a decis sa mearga sa lucreze la o clinica privata. La aceasta ora cazurile oncologice care nu necesita chimioterapie sunt rezolvate de celelalte sectii ale spitalului iar cei care au nevoie de ea sunt redirectionati catre Institutul Oncologic Iasi (IRO).

Directorul medical al SJU Vaslui a declarat ca "In momentul de fata exista un singur oncolog care lucreaza cu jumatate de norma in Ambulatoriul de Specialitate. Are probleme de sanatate dar a avut amabilitatea sa preia Programul National de Oncologie pentru ca partial unii bolnavi sa fie rezolvati. Noi cautam in continuare solutii." Tot ea spune ca "reteaua de oncologie este deficitara in momentul de fata iar ofertele pe care le face sistemul de stat nu sunt suficiente pentru a avea medici."


Bolnavii de cancer din intreg judetul risca sa nu-si poata primi tratamentul cu citostatice eliberat prin Programul National deoarece este nevoie de semnatura unui medic de specialitate.

In judetul Vaslui sunt aproximativ 7.000 de bolnavi de cancer.

sju vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051320 (s)