vineri, 29 martie, 2024

Securistul Victor Ponta iese din nou la atac! In ritmul asta o sa aflam ca Liviu Dragnea detine toata Romania

Distribuie:

Publicat:

Securistul Victor Ponta il acuza din nou de minciuna pe Liviu Dragnea si afirma ca dosarul “Belina“, ajuns in Parlament pentru avizul de urmarire penala a Rovanei Plumb, arata clar ca nu a facut niciun denunt.

Fostul premier nu se opreste insa aici, ci “arunca” sub forma unui “PS” o informatie grava: “Cred ca acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum catre Guvern / Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului, Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS – deci poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina.”

Fostul premier devine din ce in ce mai penibil, in ritmul acesta, in curand, vom afla ca Liviu Dragnea detine toata Romania. Pe langa faptul ca, se vede faptul ca securisul Victor Ponta si-a gasit o noua activitate, aceea de a-l ataca constant pe Liviu Dragnea, aceste atacuri sunt nefondate, fiind doar vorbe in vant, fara a fi prezentate minimul de dovezi necesare. 
Pentru cei care au uitat, Victor Viorel Ponta este premierul Romaniei care a dat-o la pace cu sistemul. A fost omul sistemului in guvern si implicit a fost complice la multe din nenorocirile facute de DNA si de SRI in ultimii ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img