News Flash:

Sedinta de Consiliu Local cu scantei la Husi

2 Martie 2015
3064 Vizualizari | 3 Comentarii
Joi la ora 16, la sala 20 din primaria municipiului Husi s-a desfasurat sedinta ordinara a CL Husi. Pe ordinea de zi au fost 32 de proiecte, cel mai important si care a produs cele mai multe controverse a fost, proiectul de lege privind bugetul local.

Primul subiect discutat a fost alegerea presedintelui de sedinta pentru luna februarie, ales fiind viceprimarul Aurel Caciula, din tabara celor de la Partidul Social Democrat. Sedinta a continuat cu acuzatii grave asupra aparatului primariei Husi, unde un barbat acuza functionarii publici ca au sprijinit o alta persoana sa obtina in mod ilegal o bucata de teren pe care s-a construit o cladire desi nu avea acest drept. Primarul Ioan Ciupilan impreuna cu viceprimarul Caciula Aurel au stabilit ca individul sa vina in dimineata zilei de vineri, 27 februarie la administratia huseana pentru a putea verifica si combate actele doveditoare.

Atat a trebuit ca spiritele sa se incinga si sedinta sa ia alt curs, imediat au aparut acuzatii consilierului ghertoi Liviu Iacob la adresa primarului, iar edilul nu s-a lasat mai prejos apostrofandu-l pe cel dinainte. Desi este stiut faptul ca cei doi joaca in consiliul local, un teatru ieftin, iar in realitate stau impreuna la sprituri si merg la vanatoare.

Acesta a fost momentul in care liderul PNL Husi-Liviu Iacob a ordonat penelistilor huseni sa nu mai voteze nimic, lucru care s-a si intamplat, insa doar partial. Consiliera PNL- Rotariu Nicoleta, o femeie cu capul pe umeri nu a putut fi de acord cu acest protest prostesc al consilierului Liviu Iacob. Motivatia celor de la PNL de a nu vota anumite subiecte este intr-o oarecare masura justificata, deoarece anumite proiecte de legi din cadrul materialului de sedinta erau facute de mantuiala si nu erau compartimentate cum trebuie. Insa bugetul pe anul 2015 a trecut cu succes, ba chiar mai mult, vine cu niste vesti foarte bune pentru Stadionul Municipal Husi, unde se va indrepta o suma de bani pentru reabilitarea cladirii si montarea unor centrale pentru a putea oferi un minimum de confort micutilor sportivi huseni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

cetatean  | #1727
Interesant limbaj are acest....nu gasesc cuvantul potriv pentru autorul acestui articol, nici nu cred ca ar fi un cuvant decent...pacat de ziar
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0799 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027950 (s)