News Flash:

Sedinta fulger in CL HUSI. 42 de puncte dezbatute intr-un timp record

27 Noiembrie 2015
2857 Vizualizari | 1 Comentarii
Joi, 26 noiembrie, ora 16:00. La sala 20 din Primaria Husi, s-a desfasurat sedinta ordinara a Consiliului Local Husi. La convocarea edilului Ciupilan, au raspuns un numar de 17 consilieri, lipsind consilierii Dogaru si Iacob. Sedinta a debutat cu primul punct, si anume, acela de a alege un presedinte de sedinta; in urma votului, a fost desemnat presedinte de sedinta, consilierul local al PSD, POPA CRISTINEL.

Un moment cel putin ciudat a fost acela in care Tocu Catalin (PNL) l-a propus pentru a ocupa functia de presedinte de sedinta pe Matei Ionel, consilierul traseist care imediat dupa ce a fost numit in functie, la ordinul edilului CIupilan, a migrat si a semnat adeziunea la PSD, insa medicul veterinar MATEI IONEL, nu a primit votul colegilor sai, acesta fiind un lucru destul de bizar. Acest lucru dovedeste inca odata ca in PSD HUSI, taberele sunt impartite - o grupa a primarului Ioan Ciupilan si o tabara a PSD, condusa de Dumitru Buzatu.

Cele 42 de puncte au fost discutate de alesii locali in timp record; sedinta a durat aproximativ o ora jumatate.

tocu catalin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Roxana  | #3921
,,Cele 42 de puncte au fost discutate de alesii locali in timp record; sedinta a durat aproximativ o ora jumatate".Aceasta este stirea, acesta este punctul de interes ? Jenant!!
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026508 (s)