vineri, 26 aprilie, 2024

Seducția unui parfum condimentat

Distribuie:

Publicat:

La venirea toamnei, natura se transformă și aduce nevoia de schimbare. O schimbare resimțită și la nivel olfactiv prin schimbarea parfumului de vară fresh cu arome citrice, florale cu unul mai condimentat mai profund și misterios.

Care este parfumul tău preferat de toamnă și de ce îți aduce aminte acesta?

Un parfum bun îți poate aduce aminte de persoana iubită, de grădina copilăriei când culegeai mere sau struguri sau de o zi petrecută cu prietenii la munte, în fața șemineului. Un parfum bun te va transporta într-o poveste, într-un loc în care îți face plăcere să fii.

Unele parfumuri seduc prin echilibrul între încredere și nonșalanță pe care îl oferă. Majoritatea părerilor pozitive care sunt universale pentru un parfum memorabil, au la bază ingrediente primare din bază lemnoasă, ușor balsamică:

–       lemn de santal

–       mosc

–       nucă de cocos

–       vanilie

–       tămâie

–       cedru

–       ambră

–       castoreum (dar și alte mirosuri)

Un parfum arăbesc spicy de calitate trebuie să aibă un efect lent, constant, tensionat și anticipat. Acestea sunt atributele care definesc un bun proces de seducție al unui parfum excepțional.

Astfel, un cocktail de rășinoase, poate fi atribuit cu o explozie de condimente exotice, alături de note citrice, care vor forma un preludiu al parfumului.

Atributele unui parfum de calitate

Un parfum bun trebuie să aibă un miros care să te mulțumească atât pe tine, cât și pe cei din jur. Nu este suficient să îți placă doar ție, sau doar celor din jur, trebuie găsit un mix.

Un alt criteriu pentru un parfum bun trebuie să fie răspunsul la întrebarea ”cât ține acest parfum?”. În funcție de concentrația acestuia, un parfum poate dura de la o jumătate de oră, până la o zi întreagă.

Atunci când parfumul este folosit pe piele sau haine, acesta trebuie să dureze un timp rezonabil până ce efectul acestuia se va estompa, parfumul evaporându-se în timp. Orice parfum atinge următoarele note:

●       Nota de top a unui parfum este acel miros pe care-l vei simți prima dată după ce folosești parfumul. Sunt acele arome foarte volatile, care pot dura doar 15 minute până ce parfumul își va schimba mirosul în următoarea nota a acestuia.

●       Nota de mijloc încorporează aromele cele mai puternice, de aceea, trebuie să ai grijă ca aceste note să nu fie extrem de puternice sau sufocante, cele citrice sau florale fiind indicate. Mirosul va persista în jur de 2-3 ore, timp în care te poți bucura de mirosurile tale preferate.

●       Notele de bază, adică notele finale ale unui parfum, durează în jur de 4-6 ore până la evaporare. Acestea persistă cel mai mult, iar șansele ca prietenii să te recunoască după parfum, se vor face când parfumul va fi în această fază.

De ce parfumul reprezintă un cadou ideal?

Poți alege din cele câteva zeci de parfumuri Prive, modele dedicate pentru bărbați, femei sau parfumuri universale. Poți alege un parfum care are ingrediente și note pe care deja le-ai mai încercat. De ce?

A început toamna, anotimpul miresmelor. Nu este doar anotimpul miresmelor, este inclusiv anotimpul când temperatura scade, iar parfumurile spicy, cu note puternice și misterioase, cu mirosuri care amintesc de căldura verii, sunt la căutare!

Dacă urmează să sărbătorești ziua unui prieten sau al unui membru al familiei, le poți face un cadou deosebit: un parfum pe gustul lor! Parfumurile reprezintă cadouri de efect, cu care nu poți da greș.

Nu uita că se apropie Crăciunul și Anul Nou, motive de sărbătoare și perioade ale anului în care cadourile nu pot lipsi. De ce să te aglomerezi în perioada sărbătorilor, când poți da comandă de pe acum?

Gama variată de parfumuri condimentate Zafaran îți oferă posibilitatea de a merge ”la sigur” cu un parfum care știi cu siguranță că ți se va potrivi, sau poți experimenta cu un parfum nou! Doar testând și experimentând ne putem da seama de noi mirosuri și putem descoperi lucruri interesante.

Dacă sfaturile noastre ți-au fost de folos, noi ne bucurăm tare mult și sperăm că îți vei găsi parfumul perfect pentru tine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img