joi, 28 martie, 2024

Sefa Hexi Pharma, Flori Dinu, retinuta. A recunoscut ca stia de diluarea dezinfectantilor

Distribuie:

Publicat:

Directorul General al Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurori, dupa ce a fost audiata la Parchetul General. Dinu este acuzata de comiterea a 99 de fapte de inselaciune in forma continuata, 29 de fapte de inselaciune in forma simpla si participatie improprie la zadarnicia combaterii bolilor. Aceasta a recunoscut in fata procurorilor ca stia de diluarea dezinfectantilor. Dupa o noapte petrecuta in Arestul Politiei Capitalei, Flori Dinu le-a spus anghetatorilor ca diluarea ar fi fost impusa chiar de catre Dan Condrea.

Flori Dinu a fost citata de procurori sa se prezinte vineri la sediul Parchetului General. Deoarece aceasta nu s-a prezentat pe parcurul zilei, procurorul de caz a solicitat unei echipe de politisti sa mearga si sa o aduca pentru a fi instiintata in legatura cu noua calitate de suspect.

Flori Dinu a fost dusa de politisti la Parchetul General, dupa ce anchetatorii au facut mai multe perchezitii, in zilele trecute, la toate sediile Hexi Pharma si au ridicat mai multe documente, contracte pe care compania le-a facut cu mai multe spitale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img