sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sefa ICCJ, replica EXPLOZIVA pentru Calin Popescu Tariceanu: Cand va veni momentul imi voi da demisia

Distribuie:

Publicat:

Șefa instanței supreme, Cristina Tarcea, a declarat, vineri, în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut să plece de la conducerea ÎCCJ, că există o coadă mare la care sunt aliniate persoane care să-și dea demisia și, atunci când îi va veni rândul, aceasta va renunța la funcție.

 

„Vreau să vă spun faptul că în ceea ce priveşte datul demisiei, există o coadă atât de mare la care sunt aliniate atât de multe persoane, probabil când o să îmi vină şi mie rândul, probabil mi-o voi da. Acord întotdeauna prioritate celor dinaintea mea la coadă”, a declarat Cristina Tarcea, șefa instanței supreme.

De asemenea, Tarcea a mai spus că nu suntem pregătiți pentru obligațiile pe care le avem în plan internațional.

„În secolul 21 aud declaraţii în care se dau directive judecătorilor cum şi ce să facă. În secolul XXI aud declaraţii că ar trebui reîncriminate insulta şi calomnia, în secolul XXI aud declaraţii în spaţiul public că ar trebui desfiinţate hotărâri judecătoreşti irevocabile. Vi se pare că suntem pregătiți pentru a respecta obligațiile pe care ni le-am asumat pe plan internațional?”, a mai spus Cristina Tarcea.

Precizările vin după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut miercuri șefei ÎCCJ să predea funcția, afirmând că declarațiile acesteia devoalează mentalitățile unor personaje sinistre ajunse, prin concursuri nefericite de împrejurări, în funcții-cheie ale statului.

". Oricât de greu ar părea de crezut, declarațiile de mai sus aparțin nimănui altcuiva decât președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, într-un interviu la Realitatea TV”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img