News Flash:

SEFIA AJF VASLUI, INCOMPATIBILA! Documente in EXCLUSIVITATE-FOTO

12 August 2014
3578 Vizualizari | 2 Comentarii
Noul presedinte al AJF Vaslui, Bogdan Gheorghita este INCOMPATIBIL PE FUNCTIE.Dezvaluiri socante despre mafia din fotbalul vasluian. Andrei Puica, prefectul de Vaslui, a fost prezent la alegerile din cadrul Adunarii Generale, influentand astfel voturile.

 Blaturi peste blaturi si in conducerea fotbalului vasluian. In luna iunie a anului in curs, Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui si-a ales un nou conducator. Insa dintre cei trei candidati, doar unul singur avea legalitatea de a participa la aceste alegeri.

 Care au fost criteriile pentru a putea candida la functia de presedinte al AJF?
 Nimic mai simplu: sa fii cetatean roman; varsta peste 18 ani; sa nu ai cazier; studii superioare; sa fi ocupat minimum patru ani intr-o functie de conducere.

 A fost creata o comisie pentru validarea dosarelor depuse din care au facut parte trei persoane: Barldeanu Nicu, Ivan Sergiu si Nechita Andrei. Surse ale cotidianului BUNA ZIUA VASLUI vorbesc despre faptul ca acest Nicu BARLADEANU, nu ar fi fost prezent si nu si-ar fi dat niciodata acceptul la validarea dosarelor.

Primul candidat, Mircea Stãnisteanu, un protejat al PSD VASLUI, fostul presedinte AJF Vaslui, a candidat din nou la functia suprema din fotbalul vasluian, desi, Federatia Romana de Fotbal i-a interzis clar acest lucru, trimitandu-I acestuia chiar si o hartie scrisa. Insa cu ajutorul persoanelor din comisia de validare, dosarul sau a fost declarat VALID.

Candidatul numarul doi, este actualul presedinte AJF VASLUI, Bogdan Ghoerghita, care, desi ocupa aceasta functie, dumnealui nici nu avea dreptul legal sa intre in cursa pentru ocuparea acestui loc, deoarece dansul nu indeplinea un criteriu important: NU AVEA ACEI PATRU ANI INTR-O FUNCTIE DE CONDUCERE. In consecinta, atunci cand comisia de evaluare ar fi verificat dosarele, ar fi trebuit sa observe acest lucru si automat sa fie declarat INCOMPATIBIL. Insa se pare ca acestia au trecut cu vederea sau nu s-a vrut intentionat acest lucru.

Din 2011, Bogdan Gheorghita a ocupat functia de presedintele Comisiei de Disciplinã, iar anul acesta implinea abia trei ani intr-o functie de conducere.

Al treilea candidat a fost Cornel Frentescu, presedintele Comisiei Judetene a Arbitrilor, care l-a sustinut in turul doi pe actualul presedinte Gheorghita.

 Fostul presedinte AJF a incercat din rasputeri sa ramana in functia pe care o detinea, apeland chiar si la ajutorul prefectului de Vaslui, numit Andrei Puica, pentru a fi prezent la alegerile din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal. Sociologul Andrei Puica, actual prefect de Vaslui, raspunzand prompt chemarii, desi functia pe care o detine nu are nici cea mai mica legatura cu alegerile care aveau sa aiba loc.

 Cotidianul BUNA ZIUA VASUI a intrat in posesia unor documente pe care comisia de validare a dosarelor le avea in posesie in momentul in care a declarat VALID dosarul intocmit de Mircea Stanisteanu.
Image hosted by Picz.ro 2.Image hosted by Picz.ro 3.Image hosted by Picz.ro

bogdan gheorghit blaturi ajf vaslui cornel frentescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Razvan Burleanu  | #436
Cum naiba? Cum sa fie criteriile alea? Sa ai peste 18 ani, insa in acelasi timp sa fi fost vreme de minim 4 ani intr-o functie de conducere. Te pomenesti ca la 14 ani poti fi director? Mai mult decat atat, trebuie sa ai studii superioare. Cum? La 18 ani de-abia termini liceul. Ori jurnalistul a copiat gresit, ori cristeriile sunt in incompatibilitate.
cristian  | #438
Gheorghita blat cu stanisteanu.un militian care toarna colegi tovaras cu un condamnat.halal ajf...
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046906 (s)